Twój ulubiony gatunek gier... to?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Twój ulubiony gatunek gier... to?
Jak w temacie
. Ja lubie strategie, strzelanki, sportowe (szczególnie wyścigowe) i FPS, a Wy?
- Michailoff
- Moderator
Dawniej grywałem tylko i wyłącznie w strategie. Później jednak się to zmieniło i zacząłem grywać i w inne gatunki, najwięcej w RPG, a konkretniej w dwa - Baldur's Gate i Diablo. Obecnie prawie nie grywam na kompie, a jak już przychodzi mi coś odpalić - to wyłącznie gry sportowe.
Crimson (king) Michailoff
Najbardziej lubię RPG. Mój ulubiony tytuł - Gothic (I i II NK najlepsze, III ujdzie, ale to nie to samo
).
Dziś chętnie jeszcze sięgam po strategie i wyścigi.
Dawniej były także w gry przygodowo- zręcznościowe (coś jakby dla dzieci, typu Rayman, Croc itp, itd).
Obecnie już pozostał praktycznie tylko KaM i Gothic. Czasem sięgnę po jakąś grę ze "starych, dobrych czasów"
.
Dziś chętnie jeszcze sięgam po strategie i wyścigi.
Dawniej były także w gry przygodowo- zręcznościowe (coś jakby dla dzieci, typu Rayman, Croc itp, itd).
Obecnie już pozostał praktycznie tylko KaM i Gothic. Czasem sięgnę po jakąś grę ze "starych, dobrych czasów"
- Franek_2005
- Użytkownik Forum
Co do tematu:
najbardziej lubię FPS'y, ale nie pogardzę również dobrą strategią. Najlepsza strategia w jaką ostatnią grałem to Empire Total War. bardzo polecam ten tytuł fanom strategii. Oprócz tego czekam jeszcze na jedną grę strategiczną, a mianowicie Anno 1404.
Szkoda, że nie da się zaznaczyć kilku gatunków w ankiecie.
najbardziej lubię FPS'y, ale nie pogardzę również dobrą strategią. Najlepsza strategia w jaką ostatnią grałem to Empire Total War. bardzo polecam ten tytuł fanom strategii. Oprócz tego czekam jeszcze na jedną grę strategiczną, a mianowicie Anno 1404.
Szkoda, że nie da się zaznaczyć kilku gatunków w ankiecie.
- @Merchant@
- Użytkownik Forum