Zaśmiecanie forum
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
( nie! nie! tylko nie to!!!!!! )
Rafaelu_5000 - jeśli chodzi o ilość postów, widzę że jesteś przeciwny temu "licznikowi" i wiem że chodziło ci napewno o mnie, a ja piszę od dłuższego czasu już na temat. Bynajmniej się staram i chyba mim to wychodzi. Nie to co kiedyś... wtedy to była demolka
Jeśli licznik cię wkurza - nie patrz na niego... przecież znowu to on ważny nie jest, i po co się go czepiasz...
a propo zaglądania tu "z nudów" - co chciałeś przez to powiedzieć? przecież gdzieś ponad połowa postów jest na temat - zgadza się z tematem, odpowiada mu. A jak się ostatecznie zdarzy odbrnięcie od tematu, szybko z powrotem do niego wraca.
tysiąc pięćset sto dziewięćset? jest taka liczba? 
oczywiście nie śmiem twierdzić, że te forum się powoli zapada od ilości niepotrzebnych tematów... albo od ich ilości z powodu nie dużej ilości "działów"/może się mylę? Ogólnie nie wiem, czemuż tak sądzę, ale jest tutaj lekki bałagan...
Jestem przeciwny znowu edytowaniu postów
Rafaelu_5000 - jeśli chodzi o ilość postów, widzę że jesteś przeciwny temu "licznikowi" i wiem że chodziło ci napewno o mnie, a ja piszę od dłuższego czasu już na temat. Bynajmniej się staram i chyba mim to wychodzi. Nie to co kiedyś... wtedy to była demolka
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Nie, nie chodzi mi tyle o Ciebie, co o wszystkich, którzy 'offtopują'. (Racja. Poprawiłeś się
)
Faktycznie, licznik mnie denerwuje, staram się na niego nie parzeć, ale obserwując posty niektórych użyszkodników odnoszę wrażenie, że są one napisane tylko po to, by zwiększyć liczbę z 3-cyfrowej na 4-cyfrową :]
Skoro mówisz, że połowa jest na temat, to znaczy, że druga połowa nie jest na temat :] A co to oznacza? Że co drugi post jest bezsensowny i chcąc nie chcąc muszę go przeczytać, żeby móc dotrzeć do właściwych treści. Nie odpowiada mi to, dlatego też zaglądam tu teraz tylko jak mi się bardzo nudzi. A nie będę ukrywał, że chciałbym odwiedzać to forum częściej, tak jak niegdyś to czyniłem, z radością.
1500-100-900 to moja ulubiona, groteskowa liczba. Istnieje? Nie istnieje? Nie dbam o to. Używam jej do celów rozrywkowych lub (tak jak teraz) do wypowiedzi ironicznych.
Racja - BAŁAGAN!... delikatnie mówiąc...
A ta edycja już mnie nie obchodzi. Będzie, nie będzie - mam to gdzieś. Wrócę jak się tu zmieni. Oczekuję newsa na stronie głównej: "Forum chwilowo nieczynne" i jakichś konkretnych działań co do tej 'tablicy dyskusyjnej'.
Pozdrawiam.
Faktycznie, licznik mnie denerwuje, staram się na niego nie parzeć, ale obserwując posty niektórych użyszkodników odnoszę wrażenie, że są one napisane tylko po to, by zwiększyć liczbę z 3-cyfrowej na 4-cyfrową :]
Skoro mówisz, że połowa jest na temat, to znaczy, że druga połowa nie jest na temat :] A co to oznacza? Że co drugi post jest bezsensowny i chcąc nie chcąc muszę go przeczytać, żeby móc dotrzeć do właściwych treści. Nie odpowiada mi to, dlatego też zaglądam tu teraz tylko jak mi się bardzo nudzi. A nie będę ukrywał, że chciałbym odwiedzać to forum częściej, tak jak niegdyś to czyniłem, z radością.
1500-100-900 to moja ulubiona, groteskowa liczba. Istnieje? Nie istnieje? Nie dbam o to. Używam jej do celów rozrywkowych lub (tak jak teraz) do wypowiedzi ironicznych.
Racja - BAŁAGAN!... delikatnie mówiąc...
A ta edycja już mnie nie obchodzi. Będzie, nie będzie - mam to gdzieś. Wrócę jak się tu zmieni. Oczekuję newsa na stronie głównej: "Forum chwilowo nieczynne" i jakichś konkretnych działań co do tej 'tablicy dyskusyjnej'.
Pozdrawiam.
- Michailoff
- Moderator
Moja opinia
wg. mnie duża ilość off topów wkurza, nie tam 4,5 postów, ale ok 50-1000000
wg. mego brata. niech se pisze offtopy, ale za krótkie posty banowałby
zatem zdania są różne. Jedni chcą to drudzy to. Trza dojść chłopaki do kompromisu!
P.S. Jeśli to offtop, to sorry, jeśli nie to dobrze
wg. mego brata. niech se pisze offtopy, ale za krótkie posty banowałby
zatem zdania są różne. Jedni chcą to drudzy to. Trza dojść chłopaki do kompromisu!
P.S. Jeśli to offtop, to sorry, jeśli nie to dobrze
Mam nadzieję,że ja nie zaśmiecam.
Chociaż czasami..... się zdarza.
Ale się staram.
A wszystko po to................aby mieć piękny malunek przedstawiający Barbarzyńcę.
Może dojdzie do tego, że dostane bana albo nasz drogi MR. Lucbach dla świętego spokoju wklei mi ładniutki rysuneczek.......
A może lepiej takie zdję cie przykleić na ekran?
I po kłopocie (LOL)
Chociaż czasami..... się zdarza.
Ale się staram.
A wszystko po to................aby mieć piękny malunek przedstawiający Barbarzyńcę.
Może dojdzie do tego, że dostane bana albo nasz drogi MR. Lucbach dla świętego spokoju wklei mi ładniutki rysuneczek.......
A może lepiej takie zdję cie przykleić na ekran?
I po kłopocie (LOL)
No proszę... napisałem sam przeciwko sobie. Nie brałem pod uwagę drugiej połowyRafael_5000 pisze:Skoro mówisz, że połowa jest na temat, to znaczy, że druga połowa nie jest na temat :] A co to oznacza? Że co drugi post jest bezsensowny i chcąc nie chcąc muszę go przeczytać, żeby móc dotrzeć do właściwych treści.
- kubarychle
- Użytkownik Forum
- Kontakt: