Jasne... zawsze mogę pomóc, aczkolwiek używanie tej zakładki jest raczej uzależnione od chęci, a nie umiejętności, bo nie ma w tym nic trudnego.@rTeq pisze: -a co do zakładki "Tiles" - tu chyba będę potrzebował Twojej pomocy.
[nowe misje] Gogoud
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Dzięki, DeBe, za objaśnienie zakładki "Tiles" na PW. Bardzo się przyda
.
Marciejos, Buba, Eks, dziękuję za pozytywne wpisy
.
Buba, skoro misja 2 jest dla Ciebie trudna, to przygotuj się na misje nr 4, 7, 8 i 9. Są trudniejsze
.
Misja 9 dziś wieczorem lub jutro.
EDIT:
Misja 9 dodana.
Na zachętę powiem, iż można produkować machiny wojenne
.
Misja 10 będzie gdzieś w połowie lipca (termin optymistyczny
).
Marciejos, Buba, Eks, dziękuję za pozytywne wpisy
Buba, skoro misja 2 jest dla Ciebie trudna, to przygotuj się na misje nr 4, 7, 8 i 9. Są trudniejsze
Misja 9 dziś wieczorem lub jutro.
EDIT:
Misja 9 dodana.
Na zachętę powiem, iż można produkować machiny wojenne
Misja 10 będzie gdzieś w połowie lipca (termin optymistyczny
Ok, misja nr 10 dodana. Jest to misja specjalna, odrobinę podobna do misji Thunderwolfa, "The Assassin". Przynajmniej cel jest taki sam - zakraść się do zamku i pokonać jednego żołnierza - wszystko wyjaśnione jest w fabule (dodana do misji w downloadzie).
Nie dodaję tu pliku LIB, jako iż w tej misji nie przyjdzie do gracza żadna wiadomość.
Misja 11 - nie zaczęta. Powinna się pojawić za ok miesiąc, założywszy, że będę miał na nią ochotę.
Chęci do robienia nowych misji mam, niestety, coraz mniej.
Ale jeszcze mniej chęci mam do grania w oryginalne misje twórców, gdyż grałem w każdą pewnie po 10 razy, z pozytywnym wynikiem.
Tak więc trzymajcie kciuki, abym dokończył to, co zacząłem ponad rok temu
.
Miłej gry. Czekam, oczywiście, na komentarze. Powodzenia
Nie dodaję tu pliku LIB, jako iż w tej misji nie przyjdzie do gracza żadna wiadomość.
Misja 11 - nie zaczęta. Powinna się pojawić za ok miesiąc, założywszy, że będę miał na nią ochotę.
Chęci do robienia nowych misji mam, niestety, coraz mniej.
Ale jeszcze mniej chęci mam do grania w oryginalne misje twórców, gdyż grałem w każdą pewnie po 10 razy, z pozytywnym wynikiem.
Tak więc trzymajcie kciuki, abym dokończył to, co zacząłem ponad rok temu
Miłej gry. Czekam, oczywiście, na komentarze. Powodzenia
@rTeq'u:
Jak zwykle misja Ci się udała. Trzeba przyznać, na pierwszy rzut oka Twoja armia jest mała, a co dopiero jak widzimy tą armię na dolnym prawym rogu. Misje przeszedłem za 2 razem.
. Uwielbiam takie misje. Ale pytanko co do misji. Czy jest tylko 1 czy 2 wejścia do zamku?
A teraz opisze mapke:
Plusy:
-Pomysł na mapke;
-Niczego za mało, niczego za wiele;
-różnorodność terenu, nigdzie nie dojrzysz choć skrawka jednolitośći ( szkoda, ja nie mam takiego talentu
);
-itp. itd.
Minusy:
-Jak Kuba Bogu, Tak Bóg Kubie ... blisko siebie piasek i śnieg ... sam sie czepiałeś o to mnie
;
-Osady są "ściśnięte".
Więcej sie nie dojrzałem
PS coraz lepsze są te misje ... czekam na 11 ( jeżeli ją zrobisz
)
Napisz do mnie na GG, wykasowały mi sie kontakty
Jak zwykle misja Ci się udała. Trzeba przyznać, na pierwszy rzut oka Twoja armia jest mała, a co dopiero jak widzimy tą armię na dolnym prawym rogu. Misje przeszedłem za 2 razem.
A teraz opisze mapke:
Plusy:
-Pomysł na mapke;
-Niczego za mało, niczego za wiele;
-różnorodność terenu, nigdzie nie dojrzysz choć skrawka jednolitośći ( szkoda, ja nie mam takiego talentu
-itp. itd.
Minusy:
-Jak Kuba Bogu, Tak Bóg Kubie ... blisko siebie piasek i śnieg ... sam sie czepiałeś o to mnie
-Osady są "ściśnięte".
Więcej sie nie dojrzałem
PS coraz lepsze są te misje ... czekam na 11 ( jeżeli ją zrobisz
Napisz do mnie na GG, wykasowały mi sie kontakty
Pozdrawiam, tora1996.