Jesteś nowy? Przedstaw się!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Salatan de Long
- Użytkownik Forum
- Baron_von_Lauenburg
- Użytkownik Forum
Witajcie 
Gra KaM w sumie przyczyniła się do wylansowania mnie w środowisku moim znajomków jako "Barona"
Toteż nie dziwi fakt, że fanatycznie uwielbiam Lauenburg, kolor żółty oraz piechurów z lancą 
Pochodzę z Radomska, studiuję politologię na AJD w Częstochowie.
Wiek nieważny, skoro student, to nie młody, a skoro gra w KaM to dziadkiem jeszcze nie został
.
Pozdrawiam @artka1991 dzięki któremu znów wpadłem na forum KaM
Chyba nigdy nie przeszedłem raz za razem kampanii TSK, ale w powrotach co kilka lat, chyba udało mi się tego dokonać
Gra KaM w sumie przyczyniła się do wylansowania mnie w środowisku moim znajomków jako "Barona"
Pochodzę z Radomska, studiuję politologię na AJD w Częstochowie.
Wiek nieważny, skoro student, to nie młody, a skoro gra w KaM to dziadkiem jeszcze nie został
Pozdrawiam @artka1991 dzięki któremu znów wpadłem na forum KaM
Chyba nigdy nie przeszedłem raz za razem kampanii TSK, ale w powrotach co kilka lat, chyba udało mi się tego dokonać
Lubię lancarzy... I żółty kolor.. . No po prostu Baron von Lauenburg 
Imię : Michał.
Styl walki: Zagorzały Rochańczyk!!! Raz naćpałem na kodach ok 400 Ciężkiej i lekkiej jazdy w jednym odziale
przez co jeden koniec oddziału znajdował się na końcu mapy a drugi w przeciwległym 
Muzycznie : Od masakrycznie ciężkiego metalu po Folk
Prywatnie :Muzyk i Pooooołeta
Staż gry:.............???????????????? !!! ??? hmmmmmmmm Dycha będzie..albo i więcej
Styl walki: Zagorzały Rochańczyk!!! Raz naćpałem na kodach ok 400 Ciężkiej i lekkiej jazdy w jednym odziale
Muzycznie : Od masakrycznie ciężkiego metalu po Folk
Prywatnie :Muzyk i Pooooołeta
Staż gry:.............???????????????? !!! ??? hmmmmmmmm Dycha będzie..albo i więcej
Uzurpator całkiem Intjeligjętny