[nowe misje] Alanbach

Tutaj pobierzesz misje stworzone przez innych Fanów gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Alanbach
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Alanbach »

No właśnie "...fakt, były za bastionem jakieś ruiny.." :zamurowany: kolejna tajemnica na jeszcze bardziej tajemniczej wyspie :shock: tylko ciekawe cóż tam się takeigo stało :maslaneoczy: a to już kolejna tajemnica, której odpowiedzi udzieli nam kolejna misja :smiesne:

//Popraw błąd, proszę.
//Nie kasuj również tego dopisku, póki błędu nie poprawisz.
//Khel
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, 16:17 przez Alanbach, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Witaj Alanbachu.
Muszę przyznać, że Twoja misja jest bardzo trudna i wymagająca szybkiego budowania(tak jak w grze sieciowej) i jednoczesnego odpierania częstych i silnych ataków. Najgorsze dla mnie jest wykarmienie ocalałych żołnierzy. Zostało mi ich dosyć sporo, ale niestety wszyscy umierali przed kolejnymi atakami. Chyba będę musiał poczekać z budową warowni i zaopatrzyć się w mnóstwo żywności i wież. Podziwiam Knajkofana za ukończenie tej morderczej misji :P.
Boris
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Boris »

Witam Wszystkich . : )
No misja jest bardzo dobra , trzeba pogłówkować na początku jak wyjść z opresji przed tymi atakami : ) no ale cóż wszystko się udało i trwało to wszystko 11 h . Wystarczy że się przetrwa 2 h i już kompletnie z górki jest .
Te mini państewko zniszczyłem po godzinie gry ;] a później jeszcze przyszło parę ataków z tego bastionu i już mnie nie męczyli : )
Winnic się nie opłaca robić na początek tylko od razu gospodarstwa :)
Obwarowałem spichlerz 5 wieżyczkami i to wystarczyło żeby odbić ataki pancernych i oczywiście jeszcze się nadziali wcześniej na na inne wieże .
I można było spokojnie rozwijać gospodarkę . W pewnym czasie moje jednostki wojskowe zaczęły wariować . Nie wiem o co chodziło ale musiałem armie ograniczyć i to sporo ale udało się wygrać :) W ogóle jednostki wroga to nie są zbyt rozgarnięte momentami jak do kaczek walili do nich kusznicy .Podchodziłem do misji 3 razy tak konkretnie , Za pierwszym razem jaki jest układ sił a jak drugi raz grałem to po 3 h mnie z gry wywalało ale uznałem ze to jest wyzwanie dla mnie czytając komentarze ze trudno jest wygrać no i nie zrezygnowałem (chociaż miałem ochotę po tym jak mnie wywaliło;/ ) no ale jak to się mówi do 3 razy sztuka i się udało z sukcesem : ) a i ciekawi mnie jeszcze po co jest wieżyczka po prawej stronie mapy bo ją widać ale nie da sie tam przejść ;):D Reasumując wszystko to naprawdę trudne są 2 pierwsze godziny a potem to jest luz i można na spokoju grac takie jest moje zdanie :) Dobra misja :) pozdrawiam
Awatar użytkownika
Alanbach
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

cieszę sie, że misja ukończona pomyślnie i, że się podoba :usmiech:

:idea: jest jeszcze wiele tajemnic do rozwiązania: skąd się wzięły i po co są te dwie wierze, jedna na północy a druga koło wulkanu na wschodzie???
:idea: nie wiem czy zauwazyliście, ale pomimo, że wasi poddani, którzy są uwięzieni w lochach twierdzy wroga giną na samym początku gry, to nagle po jakiś 3 - 4 h okazuje się, że teren na który byl odsłonięty w tamtym miejscu jest odsłonięty jeszcze bardziej (jakby nagle ktoś tam się pojawił i odsłonił kawałek) :smiesne:
:idea: no i kolejna tajemnica jak dostać się do tamtych tajemniczych wierzyczek :glupek:

odpowiedzi na te nurtujące zagadki już wkrótce (mam nadzieję, że w kolejnej misji dla zaawansowanych z jeszcze zwiększonym poziomem trudności) :coongada::
Obrazek
Awatar użytkownika
Tora1996
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Tora1996 »

No, Alanbachu!
Tożeś sie postarał. :D
Misja jest naprawde cieżka. Dobił mnie atak po 1h gry. Zostały mi tylko 3 toporki. Szybko zacząłem budować 4 warsztaty, żeby zrobić topory, a z nich żołdaków. Nic nie dało. Przegrałem po 1h 20 min (gdzieś tak :szczerzy:)
Awatar użytkownika
Alanbach
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

To wszystko DLA WAS moi kochani - tak ciągle ubolewacie, że te misje takie proste... no to macie :smiesne:
Obrazek
Awatar użytkownika
Tora1996
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Tora1996 »

Kurcze, teraz 0:56 :(
Ocywiście, były wcześniej troche niższe czasy.
Bez dalszych porad bedzie mi cieżko. Ale jeszcze raz spróbuje :D
Pozdrawiam, tora1996.
Awatar użytkownika
kornik0
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kornik0 »

z tego co czytam, ta misja jest intrygujaca jesli chodzi o fabule, a jesli o poziom trudnosci to cos dla mnie:P musze zainstalowac TPR i wtedy stestuje
Awatar użytkownika
Jared
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Jared »

No i pięknie ;/
Postanowiłem też się sprawdzić i wszystko szło nie najgorzej, ale atak o nieco ponad 1:20 sprawił, że nie chce mi się grać. Nie to, że jakaś super armia, po prostu wystąpił jakiś bug i wieże nie atakują pojedynczego pikiniera, przez co przedarł się ona do spichrza, a ja nie mogłem nic zaradzić, bo nie miałem wojowników.

Można coś z tym zrobić?
Obrazek
kris992 -> Jared
Boris
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Boris »

też tak miałem .. musiałem wczytać grę z nadzieją ze wieże go rozwala zanim dojdzie do spichlerza : ))
Odpowiedz