Propozycje postaci
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Koleś z Little Fightera? Chyba trochę przegiąłeś. Zrozumiałbym jeszcze zapożyczenie jednostki z innej gry strategicznej, ale to... Zresztą "bryłki lodu" to marny pomysł na towar, tym bardziej w misji na jakiejś pustyni. Zaś 6 jednostek ataku i 2 obrony jest poważną przesadą, jeśli chodzi o realizm i grywalność. Może jeszcze dorzucisz mu do tego super moce, jak lodowa wichura?
W skrócie mówiąc - popieram Wiedźmina...
W skrócie mówiąc - popieram Wiedźmina...
- Franek_2005
- Użytkownik Forum
Co to ma być?? Czy ty z tej wspaniałej gry chcesz zrobić jakiś zlepek innych gier?? Przecież to się kupy nie trzyma :/ Jakiś lodowy wojownik. Bez sensu.A oto przed państwem FREEZE (postać z LF2) ale .....
Koszt stworzenia;
5 bryłek lodu
Pancerz lodowy
[img=http://img10.imageshack.us/img10/8325/freezehj0.png]
A tu z innego tematu na forum:A oto słynny cmentarz mojego pomysłu
Czyś ty do końca zgłupiał??
Co jeszcze wymyślisz?? Może jeszcze pub lub dom z pannami lekkich obycajów?? Żeby osadnikom zapewnić rozrywkę?? Żałosne.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2009, 21:28 przez Franek_2005, łącznie zmieniany 1 raz.
- Franek_2005
- Użytkownik Forum
- Franek_2005
- Użytkownik Forum
ja to myślę, że dobrze byłoby zostawić jednostki tak jak są tylko dodać opcję stworzenia własnej jednostki: najpierw wybierałoby się broń (miecz w komplecie z tarczą), potem opancerzenie (lub jego brak), a na koniec, czy konny, czy pieszy. Oczywiści, każdą każdą możliwą jednostką trzeba by zrobić graficznie, ale to już inna sprawa. Konnica mogłaby może szturmować.
Co jest silniejsze: "armia baranów dowodzona przez lwa", czy "armia lwów dowodzona przez barana"?