Skąd wasz nick?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
a za tamto sory zapomniałem o interpunkcji. a oto poprawa.
wiec tick na polską mowe z angielszczyzny to kleszcz, taki wredny pasozyt, oczywiscie nie jestem robalem ale smiechawa jest, co do lola chodzi o lekki narkotyk zwany marichuana zawija zie w bletke i nastepuje gibon ,lol do skopcenia taka pozytywna moc( jak nie próbowałes nie polecam bo jak masz słaby łeb skonczysz marnie niekoniecznie od canabinnolu<thc>) Co do gagu z marchwia taki chumor mało zrozumiały zalatuje zartem angielskim typu monty pajtona<takie zabawne co nie co> a co do nika to juz była wrzuta na wszawych internałtów badz tych co lubia posty , wszak sam swój zrobiłem ale to po to bo mnie dawno tu nie było a jak byłem to szły ruzne dziwne kwestje, nie wazne. wiec o to b ze nick takie jak tu co poniektórych to prawie drugie imie tyle ze zalatuje fałszem bo mysla ze tu sa kims niestety sie dzieci myla,i tak pewno nie skumacie nie wazne
//Popraw błędy.
//Khel
wiec tick na polską mowe z angielszczyzny to kleszcz, taki wredny pasozyt, oczywiscie nie jestem robalem ale smiechawa jest, co do lola chodzi o lekki narkotyk zwany marichuana zawija zie w bletke i nastepuje gibon ,lol do skopcenia taka pozytywna moc( jak nie próbowałes nie polecam bo jak masz słaby łeb skonczysz marnie niekoniecznie od canabinnolu<thc>) Co do gagu z marchwia taki chumor mało zrozumiały zalatuje zartem angielskim typu monty pajtona<takie zabawne co nie co> a co do nika to juz była wrzuta na wszawych internałtów badz tych co lubia posty , wszak sam swój zrobiłem ale to po to bo mnie dawno tu nie było a jak byłem to szły ruzne dziwne kwestje, nie wazne. wiec o to b ze nick takie jak tu co poniektórych to prawie drugie imie tyle ze zalatuje fałszem bo mysla ze tu sa kims niestety sie dzieci myla,i tak pewno nie skumacie nie wazne
//Popraw błędy.
//Khel
Jasne, że nie skumamy, bo nie umiesz pisać. Nie potrafisz ułożyć zdania, by można było zrozumieć Twą wypowiedź. Robisz masę błędów, jakieś niezwiązane ze sobą myśli oddzielasz bez potrzeby przecinkami, raz piszesz z polskimi literami, raz bez nich i wymądrzasz się, jakbyśmy błędnie Ciebie oceniali. Jeżeli DeBe stwierdził, że nie masz pojęcia o pisaniu, to najwyraźniej ma rację. Ja się z nim zgadzam. Nie pisz, jak mówisz, tylko pisz, jak piszesz. Mówiąc, nie używasz przecinków, a akcentowania i pauz, które pomagają w artykulacji. Żeby napisać to, co chce się przekazać, trzeba tą sztukę potrafić. Nie wystarczy napisać tego tak, jak byś to powiedział. Tu musisz wyraźnie zaznaczyć te przerwy i akcent, z jakim być to przeczytał na głos. Nie jesteśmy Tobą, ani nie posiadliśmy umiejętności czytania w myślach, żeby rozumieć Twe wywody. Doskonale, że kumasz świetnie, co usiłowałeś nam przekać. Ale my nie jesteśmy Tobą. I nam musisz przedstawić to w sposób taki, jakbyśmy w ogóle nie mieli pojęcia, o czym zamierzasz nam tutaj prawić. Widzimy od Ciebie same literki, a nie słyszymy Twego głosu. Jakbyś powiedział (bądź wybełkotał), być może zdołalibyśmy zaczaić o co biega.tick pisze:(...)i tak pewno nie skumacie nie wazne
Jeżeli z tej zmiany tematu zacznie tworzyć się dyskusja, przeniesiemy wątek naszej rozmowy do nowego tematu.
"Jasne, że nie skumamy, bo nie umiesz pisać. Nie potrafisz ułożyć zdania, by można było zrozumieć Twą wypowiedź. Robisz masę błędów" - cofam chonor tu masz racje jeden zero dla ciebie ,fakt robie duzo błedów, a i zrozumiec mnie to nie mała sztuka,cóz pozostaje mi baczniej dobierac słowa i łaczyc je w kontekst zrozumiały dlaszerszego grona odbiorców niz tylko przykładowo mi podobne i nie tylko dla siebie, a co do tej "elity" drogi mr.zozol to było to skierowane do jednej osoby
Synku? Jakieś kompleksy z dzieciństwa?tick pisze:synku
Wow... Full Respect! I pewnie teraz jesteś trzydziestoletnim facetem, który nie ma pracy, pisze jak dziecko z drugiej klasy podstawówki (podejrzewam, że i rozumem mu dorównuje) i siedzi cały dzień na kompie rypiąć w gry i starając się sklecić sensowne zdanie na forum. Nie, no to "cofam chonor" (lol... co za gzyms! wydaje mi się, że "zwracam honor" lepiej by wyglądało)tick pisze:mature zdałem synku ładnych pare lat temu
Wróciłeś skąd? Z wiezienia czy ze szkoły dla "myślących inaczej analfabetów"?... bo czytając twoje wypociny tylko takie miejsca przychodzą mi do głowy.tick pisze:a wpadłem na to forum bo wróciłem po długiej nie obecnosci zobaczyc co sie dzieje na forum tak zacnej gry jak knights and merchants
Taa... to zajrzyj na forum smerfów, bo tam ciebie jeszcze nie było...
No rzeczywiście... jak ty grałeś w KaM, to ja się uczyłem alfabetu... a efekty widzimy w twoich "wypowiedziach". Ale mogłeś jednak trochę siąść nad tym alfabetem, posklejać literki... może wyszedłby ci jakiś wyraz.tick pisze:bo grałem w ta gre jak ty sie uczyłes alfabetu
Może i elita, ale na pewno nie Mensa...tick pisze:niestety elita pajacu
A teraz rada od młodszego gościa, który niestety nie należy do tej "elity":
Wracaj do szkoły, bo przez ciebie spada średnia IQ Polaków!
Nie licz też, że ci odpiszę kolejny raz... z debilami się nie dyskutuje ;p. Powodzenia w pisaniu kolejnych postów... bo podejrzewam, że dla ciebie to męka.