Że co proszę?? że ja niby chę być moderatorem? nie no absolutnie to pródna i niesprawiedliwa robota...
Obecny moderator (mam nadzieję, że nie ty lucbachu) skasował z 20 moich postów. i nie tylko moich ale i wielu użytkowników... jeżeli jeszcze raz gościu podobny numer zrobi (a te akurat moje posty BYŁY normalne i BYŁY na temat); to skończy jako burak...
wtedy... kiedyś tam jak miałem ze 400 postów i 'kieś bzdury pisałem to siedział cicho... a jak teraz same mądre i na temat i nieobraźliwe posty piszę - to zosstały wytentegowane z forum to nie fair... gościu za bardzo czadu daje
Nie sądzę, żeby to było dobrym pomysłem... np. ktoś na twego posta by odpowiedział (na przykład - taki ja) a ty później byś zmienił treść swego posta, tak, że moja odpowiedź mogłaby być wogóle nie na temat
1) Niby po co ktoś miałby zmieniac treść postu ?
2) Jesli edytujesz post, to na dole pojawia sie notka "posta ostatnio zmieniony przez uzytkownik dnia takie i takiego
3) A tak gdy nie ma edycji trzeba czasami pisac posty trzy pod sobą.. i nie moge zedytowac poradnik'a.. wrr