mam problem polegający na tym, że w tartaku mam full drzewa i full desek dodatkowo deski mam w spichleżu a pomocnicy nie chcą mi tych desek nosić
misja 11 - PROBLEM
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
bartek1964
- Użytkownik Forum
misja 11 - PROBLEM
na początku to cześć wszystkim 
mam problem polegający na tym, że w tartaku mam full drzewa i full desek dodatkowo deski mam w spichleżu a pomocnicy nie chcą mi tych desek nosić
prosze o szybką pomoc bo nie mam jak ruszyć dalej... z góry dzieki za odpowiedz
- Michailoff
- Moderator
Hmmm - mógłbyś powiedzieć dokładnie, jaką masz wersję gry? Nie chodzi mi tu tylko o to, czy jest z dodatkiem, czy bez - w rogu (lewym górnym w podstawce, w prawym górnym w dodatku) powinna pisać wersja. I jeszcze takie jedno pytanko - problem tyczy się wyłącznie desek, czy kamienia też? Jeśli tylko drewna - na to niestety lekarstwa nie znam, jeśli obu surowców - może masz po prostu więcej, niż 3 place konstrukcyjne? Nie wiem, muszę znać odpowiedź na pytania dotyczące wersji i oraz natury (tylko deski, czy także i kamień). Swoją drogą - nie jesteś jedyną osobą, która ma taki problem - jest on ogólnie znany społeczności. KaM to niestety gra zawierająca ogromną ilość błędów, stworzona została niedbale przez twórców i widzimy wszystkie tego konsekwencje...
Crimson (king) Michailoff
Witam
Wielce prawdopodobne jest iż masz więcej jak trzy rozpoczęte budowle.
Ja tak miałem i nie tylko drewno ale inne surowce leżą , a pomocnicy stoją i nic nie robią.
Niszczyłem jedną budowlę, aby mieć ze dwie tylko rozpoczęte i po chwili lenie zabierali się do roboty.
pozdrawiam
Wielce prawdopodobne jest iż masz więcej jak trzy rozpoczęte budowle.
Ja tak miałem i nie tylko drewno ale inne surowce leżą , a pomocnicy stoją i nic nie robią.
Niszczyłem jedną budowlę, aby mieć ze dwie tylko rozpoczęte i po chwili lenie zabierali się do roboty.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2008, 22:24 przez zen, łącznie zmieniany 1 raz.
zen
Nie przypominam sobie, by kiedykolwiek pomocnicy buntowali się i nie dostarczali budulca, nawet gdy kończyłem kopać ósmy plac budowy. Nie wiem jak to jest - możliwe, że na początku rozgrywki takie akcje się zdarzają. Podczas startu nie zlecam budowy na raz tylu nowych budynków, ale w trakcie gorliwej rozgrywki, kiedy cieszę się rozbudowanym miastem nie pojawiają się tego rodzaju ekscesy poddanych. Pierwsza osoba chętna, która spotkała się z owym błędem/niedopracowaniem może sprawdzić, czy aby nie mylę się przypadkiem...