Tak wiem o tym. To jest zrobione tak specjalnie, żeby misja była trudniejsza, ale coś nie jest trudna.
Jak będę miał czas zrobię misję 8 do końca, bo z mapki zostało jeszcze obiekty, a ze skryptów prawie cały do napisania.
Robi, jak dołączasz te skrypty do misji w tym twoim programie jak to się robi bo w edytorze misji nie moge bo wyskakuje mi błąd error więć spróbowałbym na twoim
Pozdrawiam
//popraw proszę
//lucbach
Ostatnio zmieniony 03 sie 2008, 21:25 przez koczis12, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam do zagrania w misję ósmą, którą właśnie dziś ukończyłem. Jest to misja taktyczna z raczej średnim poziomem trudności.
Screeny są, także z misji siódmej. Mam nadzieję, że jakoś Was to zachęci.
Wedle życzenia piszę tutaj . Grałem sobie w misję ósmą i tak jakoś mi się nie podoba, że wojska niebieskiego z góry nie interweniują, jak im gosposię rozwalam . Ja niszczę im miasto, a oni cierpią .
Po scenach wygląda naprawdę fajnie . Ale mam małe ale: te uschnięte badyle nie za bardzo pasują do tej jałowej ziemi . Jeżeli jeszcze poprawiasz, to lepiej dać tam śnieg . No i dodaj drogę pod obydwie wieżyczki w tym opuszczonym spichrzu, żeby to jakoś wyglądało. Ojoj, trochę podpadłeś z węglem...
Zapraszam do tematu z moimi misjami - proszę o przeczytanie notki...