Wielka wspólna kampania

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Żeby nie było tak iż nic nie robię, dlatego też wystawiam screena...
http://img92.imageshack.us/my.php?image=bleblevp4.jpg

Zacząłem mapę wczoraj, a zrobiłem już spory kawał... dobrze mi idzie, gdyż jestem na "głodzie" tworzenia map (poza tym nudzi mi się). Mam nadzieję, że ten stan jeszcze trochę potrwa, to może uda mi się zakończyć pracę jeszcze w lipcu (niestety mała szansa).

I chciałbym tylko poinformować wszystkich, że więcej screenów nie będzie... gdyż poprzedniej misji jeszcze nikt nie skomentował. Być może dlatego, że znudziliście się już samym patrzeniem na nią w tymże temacie.
Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamson »

DeBe zatkało mnie :galy: ........... SUPER mapka.
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zozol92 »

Też ośmielę się pochwalić - choć w tym temacie nic nie robię, tego chyba mi nie zabronią :P
Osobiście jednak uważam, że południowa trawiasta równina, lepiej by wyglądała, gdyby ją trochę rozjaśnić najmniejszym pędzlem :wink:
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Dzięki... Oświadczam, że zrobiłem już ok. 75% mapy, a zacząłem w czwartek. Jeśli się postaram to wyjdzie równiuteńko tydzień...
Przy okazji... wydaje mi się, że powinniśmy umieścić screeny z poprzednich misji w temacie "WWK", gdyż:
Po pierwsze: WWK jakoś nie cieszy się zbyt dużą popularnością... może ludzie chętniej by w nią grali, gdyby widzieli jak to i owo wygląda.
Po drugie: Każdy to robi...

Południowa trawiasta równina to teraz spory las... czyli północna część misji 2.
Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Ja uważam , mojim skromnym zdaniem że WWK powinno założyć nowy temat w którym na 1 stronie umieszczało by się misjie i screene bo z tych 111 stron to nie chce sie szukac tego wszystkiego.

Z góry przepraszam za błędy ortograficzne bo napewno sie czegoś ktoś czepi :D :D
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Jest taki temat...
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Mówisz, masz: Klik!. Widzisz, o wszystkim pomyśleliśmy. Oczywiście przyjdzie mi znowu doprowadzać pierwszy post do lepszego wyglądu (czy mój szpieg zanotował tą wypowiedź?), dzięki czemu nie będzie trzeba tyle przewijać, by dotrzeć do kolejnych opisów i odnośników do misji. Wszystko dla sprawniejszego działania w temacie.
Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Khelben,uważaj Opozycjoniści są wszędzie :lol:
Po za tym sorka nie zauważyłem tematu :oops:
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Prawda jest taka, że to DeBe robił oryginalne mapy do TSK i TPR :P. Ładna, mi też się podoba. Tym bardziej żałuję, że wielu z Was, którzy robicie naprawdę fajne mapy, nie przesłało swojego zgłoszenia do konkursu.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

lucbach pisze:Prawda jest taka, że to DeBe robił oryginalne mapy do TSK i TPR :P.
Tak, tak... ale zrezygnowałem. Za mało płacili. 8-)
Teraz na serio: moje mapy nigdy nie będą tak dobre jak te w kampaniach TSK i TPR... jest to spowodowane dość niedopracowanym edytorem, moim ograniczeniem pomysłami innych i brakiem odpowiednich chęci.

A czemu nie przesłałem pracy? Z pewnością wielu z was mógłbym czegoś nauczyć... jednak nie czuję takiej potrzeby. Jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy to niech pisze na PW, a wtedy zobaczę co da się zrobić...

Kolejna sprawa chyba najistotniejsza: mapę do misji 3 skończę już dziś... w 6 dni! Nie oczekujcie jednak ode mnie tak szaleńczego tempa przy następnych misjach. Jednak sądzę, że w te wakacje będziecie mogli zagrać także w misję 4.
Pewnie sobie pomyślicie, że w tak krótkim czasie odwaliłem fuszerkę... otóż nie! Mapa jest na pewno bardziej dopracowana jak ta z misji 2... między innymi dodałem więcej typów gleby (chodzi o te dostępne tylko w zakładce "tiles"... czy jak ona się zwała?), wydaje mi się, że fałdowania terenu także stoją na wyższym poziomie, zadbałem nawet o rzekę płynącą w jednym kierunku (wcześniej kierunek jednej kratki wody był losowy).

MAPA POWĘDROWAŁA JUŻ DO KAMYKA...!!!
Odpowiedz