Mogłem zrobić te ataki, ale dla mnie to chyba najtrudniejsza rzecz w skryptach i czasochłonna, bo trzeba zobaczyć czy działa.
AI Kompa
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michailoff
- Moderator
Ja bym to nazwał inaczej. Wróg nie atakuje w sposób regularny. Są może 3-4 ataki, które wróg zaprogramował, ale są one jednorazowe. I w dodatku łatwo je odeprzeć. AI w KaM jest na bardzo, ale to bardzo słabym poziomie. Osobiście ukończyłem wszystkie misje TSK i TPR bez wyprodukowania nawet jednego wojaka... To o czymś musi świadczyć, dawać pojęcie, jak słabe jest AI komputera. Zwłaszcza, że jakieś 80% tych misji przeszedłem wykorzystując szkolne błędy przeciwnika...kornik00 pisze:Jak powszechnie wiadomo, TPR zostało zrobione na odwal, więc nie napisali w skryptach i taki efekt - nie atakują.
Crimson (king) Michailoff
Tych ataków początkowych nie wymieniłem - są one oczywiste. TSK miało jakiś poziom trudności. Pare lat temu( jakieś 6 ) gra wydawała mi się strasznie trudna ( no cóż, byłem wtedy w I klasie podstawówki
),
lecz teraz sądzę że TSK mogłoby być jeszcze troszkę trudniejsze. O TPR nie będę pisał - śmiech na sali.
lecz teraz sądzę że TSK mogłoby być jeszcze troszkę trudniejsze. O TPR nie będę pisał - śmiech na sali.
- Michailoff
- Moderator
TSK ogólnie była trudniejszą kampanią od TPR, ale z zastosowaniem mojej taktyki wiele misji ukończyłem w sposób błyskawiczny (oto niektóre wyniki z TSK - 4 misja - 0:49, misja 5 - 0:50, misja 8 - 3:22, misja 11 - 3:30, misja 14 - 1:22, misja 20 - 14:55 (yeahkornik00 pisze:Tych ataków początkowych nie wymieniłem - są one oczywiste. TSK miało jakiś poziom trudności. Pare lat temu( jakieś 6 ) gra wydawała mi się strasznie trudna ( no cóż, byłem wtedy w I klasie podstawówki),
Crimson (king) Michailoff
-
piotrek0001
- Użytkownik Forum
- Michailoff
- Moderator