Kłopot z grą
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Kłopot z grą
Nie wiem czemu ale jak gram w kampanie TPR i TSK to wyskakuje mi błąd.Pisze wtedy czy chcem wysłać raport o błędach.
Co jest tego przyczyną?
Pozdrawiam
Co jest tego przyczyną?
Pozdrawiam
Witaj!
Ja też miałem taki błąd. Wystarczy zainstalować patch Service release 2. U mnie działa. Patch jest na stronie głównej w dziale download. Tylko pamiętaj, że następnym razem przejrzyj forum i sprawdź czy nie podobnego tematu, o którym Ty chcesz napisać, żeby nie zaśmiecać forum. Taki temat już był w dziale "problemy techniczne z grą".
Ja też miałem taki błąd. Wystarczy zainstalować patch Service release 2. U mnie działa. Patch jest na stronie głównej w dziale download. Tylko pamiętaj, że następnym razem przejrzyj forum i sprawdź czy nie podobnego tematu, o którym Ty chcesz napisać, żeby nie zaśmiecać forum. Taki temat już był w dziale "problemy techniczne z grą".
Swoją drogą przyda się wreszcie to pytanie w porad, bądż Najczęściej Zadawanych Pytaniach. Mnóstwo osób ma z tym problemy, a zamiast czytać piędziesiąty temat z tym samym kłopotem i udzielać identycznych rad, człek sobie zobaczy, przeczyta i sam (kierując się jednakowoż wskazówkami) postara się swój problem rozwiązać. Nie będzie trzeba potem zapychać forum poruszanymi wątkami, ani przekierowywać to właściwych miejsc w stylu: "było, czytaj tu i tu". Co admin o tym sądzi?
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Koczisie12, tutaj masz wszystko napisane, łącznie z linkiem do Runtime VB. Jeśli będziesz miał nadal problemy, pisz w odpowiednich tematach, które już istnieją w dziale "Problemy techniczne z grą".
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com