Tutaj jest ok, tylko w niektórych miejscach są dwa takie same drzewa obok siebie, a to źle wygląda i w lasach iglastych nie ma krzaków (prznajmniej w oryginalnych kampaniach).
No bywa, że rosną sobie sosny obok sosen... to na prawdę dziwne zjawisko.
A przy okazji: skoro są wakacje, a uważam, że do misji taktycznej nie trzeba robić skryptów 2 miesiące to może wykorzystalibyśmy jakoś ten czas i zaczęli misję trzecią? Na początek oczywiście fabuła... (a właściwie to czemu wcześniej tak nie robiliśmy?... przecież wydaje mi się, że można robić dwie misje na raz)
To i tak zostanie Ci jeszcze lipiec i sierpień... no ale jak ktoś byłby chętny to niech pokaże próbkę swoich możliwości, bo nie ma sensu kupować kota w worku.
Cavie, bez przesady, nie rób z siebie idioty to, że czasem rośnie Dąb koło Dęba to nic strasznego wydaje mi się, że szukasz jakiegoś pretekstu żeby się miec do czego przyczepić po prostu
Lol... Zaraz się przyczepi kwiatka na urwisku, albo dwóch takich samych patyków leżących obok siebie. Tobie wszystko przeszkadza... zazdrościsz czy jak?
Nie ma sensu się wdawać w dyskusje z tym panem i na razie proponowałbym się zająć kompletowaniem składu do misji trzeciej...
Nie, po prostu chce, żeby ta mapa wyglądała jak najlepiej, w końcu to też moja kampania, a poza tym, to co to za problem zmienić kilka drzewek? A jeśli chodzi o misje trzecią, to jak zwykle ja moge robić mapę, ale na razie trzeba fabułę i plan misji.