Wielka wspólna kampania

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Mnie się tam bardzo podoba. Świetnie to rozplanowałeś. Las jak z bicza strzelił! :D
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Dużo za dużo, ze 2 razy mniej było by ok, no i nie wiem, co robią drzewa i krzaki na środku drogi?
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
Piotr
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Piotr »

DeBe Gratuluje Pomyslu :)
Wielki Plus za chęci :)
Podoba mi sie prawa cześć lasku.
Oddales tam 100% lasu, 100% klimatu :)
Brawo.
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

A mnie się właśnie ten las po prawej nie podoba, za dużo tam "śmieci", a tak w ogóle to nie wiem co robią takie wielkie Kamienie w lasach, byłeś kiedyś w lesie, DeBe? ;)

@Piotr: Nie pisz co drugiego słowa wielką literą, bo to się źle czyta :P
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Cav pisze:Dużo za dużo, ze 2 razy mniej było by ok, no i nie wiem, co robią drzewa i krzaki na środku drogi?
Lol... a mapy Ci zawsze było za mało. A już odpowiadam na Twoje trudne pytanie: rosną sobie. Po pierwsze: to nie jest asfalt, więc takie "cuda" mogą się zdarzyć. Po drugie: chyba mam coś z oczyma, bo ja nie widzę drzew na środku drogi, lecz na uboczach... co o tym myślisz? Fakt, jest tam jedno drzewo, ale czy tak na prawdę Ci ono przeszkadza? Uznałem, że fajnie by było jakby na rozstaju dróg sobie rosła sosenka.
Cav pisze:A mnie się właśnie ten las po prawej nie podoba, za dużo tam "śmieci", a tak w ogóle to nie wiem co robią takie wielkie Kamienie w lasach, byłeś kiedyś w lesie, DeBe?
Nie, wiesz jakoś byłem w pobliżu lasu, ale nie widziałem bo drzewa mi zasłaniały. Jednak z opowiadań różnych ludzi, którzy byli na tym "wielkim drzewiastym terytorium" dowiedziałem się, że występują tam kamienie... ale nie jestem tego na 100% pewien, skoro mówisz, że to mitologia. (sądzę, że Kamykowi się spodoba... for you Kamyku) A tak poza tym to "tego po prawej" nie nazwałbym lasem, jest tam raptem kilkanaście drzew... no ale jak chcesz to tak nazywać to nie zabraniam.
A pomysł wziąłem z pewnej misji (podejrzewam, że było ich więcej) w kampanii TPR. Było tam kilka takich niewielkich miejsc przy drodze ze sporą ilością krzewów i kamieni.
Awatar użytkownika
PinCheR
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: PinCheR »

widzę, że muszę rozwiać wasze wątpliwości. Byłem w lesie milion razy i nie widziałem w lesie tylu kamieni (osobiście nie pamiętam żebym widział jakikolwiek, ale może po prostu nie pamiętam) tak więc DeBe tych kamieni w tym lesie po prawej jest trochę za dużo. oczywiście czepiał się nie będę tylko to tak jakoś trochę dziwnie dla mnie wygląda, ale pomysł ogólnie fajny.

Pozdro
KAMPANIA:
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zozol92 »

Kamienie występują chyba tylko w lasach górskich - ba, nawet bardzo często. Ale tutaj rzeczywiście trochę nasyfiłeś. Radziłbym skasować tego co najmniej połowę.
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Ja tam nie patrzę na realistykę. Dla mnie to ładnie wygląda.
Pod takimi kamykami zakładają swoje gniazda owady(żuczki i inne tego typu). Przecież ten las sąsiaduje z górami więc mają tam prawo być kamienie.
Awatar użytkownika
PinCheR
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: PinCheR »

ja nie mówię, że nie ma prawa tam być kamieni, ja tylko mówię, że jest ich wg. mnie trochę za dużo
KAMPANIA:
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Tak... może rzeczywiście trochę za dużo jest tam tych głazów. Skasuję kilka na rzecz krzaków ;].

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... af4e7.html
To jest las...
Odpowiedz