Kamyk pisze:PS. Może by Michailoff zapisywał nasze typy w pierwszym poście? Żeby nikogo nie kusiła przypadkiem opcja edytuj .
Tak jest, Kamyk. Jak widzę, wszyscy na forum typowali Portugalię do zwycięstwa w tym meczu, a tymczasem wyszli Niemcy. Jako ciekawostkę, podam typowania internautów na WP w tym meczu:
Portugalia - 76%
Remis - 7%
Niemcy - 17%.
Jak widać, znowu mniejszość miała na tych mistrzostwach rację .
Jeszcze takie pytanie - jak usunąć w ankiecie opcję, że to Portugalia zostanie mistrzem Europy 2008? Bo jak wiemy, do tego już nie dojdzie .
To w końcu ty chcesz edytować ankiete czy Michaloff ? //Oczywiście, że ja. W końcu chcę usunąć opcję "Portugalia" z tej ankiety z takich przyczyn, że ekipa Portugalii jedzie do domu . Nie zapominaj także o znakach diakrytycznych. I chyba wiem, że jestem jedną z niewielu osób na tym forum, które mogą edytować ankiety także wtedy, gdy ktoś już oddał na nią głos.
//Michailoff
Kamsonowi chodziło o to, że nie można edytować własnych ankiet(przynajmniej użytkownicy). Jak się domyślam, to administrator może wszystko więc poprośmy lucbacha żeby nas wspomógł .
Moim zdaniem Portugalia powinna zostać w ankiecie, aby było wiadomo ile osób na nią zagłosowało (no w tym wypadku "0")...wystarczy dopisać coś w stylu "Portugalia-odpadła". Gdybyś Michailoffie usuwał każdą drużynę która odpadła to ankieta straciłaby sens.
Kamyk pisze:Kamsonowi chodziło o to, że nie można edytować własnych ankiet(przynajmniej użytkownicy). Jak się domyślam, to administrator może wszystko więc poprośmy lucbacha żeby nas wspomógł .
z Tego co wiem to Moderator też może edytować o ile Michaloff jest moderatorem tej Kategorii