Wielka wspólna kampania

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Właściwie jak to możliwe, że woda ma fałdy? Rozumiem - fale... Ale fałdy, albo góry? :/ Woda to woda, ma stały poziom wysokości
Jesteś po prostu śmieszny...czy Twoim zdaniem jest to poziom wody? Jeśli tak to odsyłam do podręczników przyrody z klas 4-6. TO JEST FAŁDOWANIE DNA MORSKIEGO, A NIE POZIOM WODY!!! (w tym wypadku rzecznego)...nic tylko się zastrzelić.
poza tym nie może rzucać cienia...
Pewnie, że nie może...ale Ty za to mógłbyś przeczytać co jest napisane w moich poprzednich postach. NAPISAŁEM WYRAŹNIE:"Usunie się te dziwne cienie"...Wiesz co to znaczy?
Radziłbym coś z tym zrobić
To nie radź...bo jest tu kilka osób które mogą mi coś poradzić jeśli chodzi o tworzenie map, Ty jednak nie zaliczasz się do tego grona...jak zaczniesz robić dobre mapy to wtedy pogadamy...na razie Twoje rady obchodzą mnie jak zeszłoroczny śnieg.
DeBe - Ty krytykowałeś ostro, w odwecie, ja krytykuję, bo to wygląda... nienaturalnie?
AMEN!

CI KTÓRZY JESZCZE NIE ZROZUMIELI TO PISZĘ KOLEJNY RAZ: MAPĘ BĘDĘ JESZCZE POPRAWIAŁ, LECZ TO WY PROSILIŚCIE MNIE O SCREENY, WIĘC WAM POKAZAŁEM...A TO, ŻE WAM SIĘ NIE PODOBA NIESKOŃCZONA MAPA TO JUŻ NIE MOJA SPRAWA...

I macie te wasze fałdowania dna morskiego w "naturalności":http://img505.imageshack.us/my.php?image=fadyer3.jpg
Fałdowania są? SĄ...więc proponuję najpierw sprawdzić, a potem krytykować....HA!
Gadzislaw pisze:Drogi Debe...

Po pierwsze: Dobra, przesadziłem, nie górki tylko pagórki...
Po drugie: Wiem, że to screen z gry i radzę z tym coś zrobić.
Po trzecie: Płycizny wcale nie sprawiają, że woda jest wyższa... Płycizny sobie rób pod wodą, poziom wody powinien pozostać taki sam w każdym miejscu. (Leciuutkie fałdy mogą być, ale bez przesady!) To, że się tak nie da w KaM'ie, to już nie jest mój problem, to wygląda jakby woda była w formie stałej i nie rozlała się po całym "jeziorku", tylko sobie siedzi w kupie.
Skomentowałeś mojego posta który był skierowany do Khelbena, nie do Ciebie...po prostu napisałeś pierwszy, a ja tego nie zauważyłem.

"Płycizny sobie rób pod wodą, poziom wody powinien pozostać taki sam w każdym miejscu."-Widać, że jesteś niedoświadczony w tworzeniu map, bo chyba coś Cię ominęło...zastanów się nad tym...pograj w kulki itp.

"To, że się tak nie da w KaM'ie, to już nie jest mój problem, to wygląda jakby woda była w formie stałej i nie rozlała się po całym "jeziorku", tylko sobie siedzi w kupie"-A to już skomentowałem wyżej....

"Drogi Debe..."-Dla Ciebie DeBe...zauważ, że ja używam formy grzecznościowej np. Ciebie, Ci itd.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, 16:33 przez DeBe, łącznie zmieniany 1 raz.
Gadzislaw
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gadzislaw »

I macie te wasze fałdowania dna morskiego
Tak, ale u Ciebie to wygląda, jakby to były fałdowania WODY, a nie dna.
NAPISAŁEM WYRAŹNIE:"Usunie się te dziwne cienie"...Wiesz co to znaczy?
Widziałem to.

Jesteś po prostu śmieszny...czy Twoim zdaniem jest to poziom wody? Jeśli tak to odsyłam do podręczników przyrody z klas 4-6. TO JEST FAŁDOWANIE DNA MORSKIEGO, A NIE POZIOM WODY!!! (w tym wypadku rzecznego)...nic tylko się zastrzelić.
To zrób fałdowanie dna, a nie powierzchni... AMEN
Obrazek
Też grasz w KaM Remake? Podziel się tym z innymi!
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

To zrób fałdowanie dna, a nie powierzchni... AMEN
Załóż okulary...i sobie screena zobacz w moim poprzednim poście...i zadaj sobie to jakże ważne pytanie: Czy w kampanii TPR jest fałdowanie dna morskiego? Wnioski nasuwają się same...a jeśli nie to nie będę tracił czasu na komentowanie Twoich bezsensownych postów.
robi29 pisze:DeBe mapka, po prostu rewelka!!!
Jakbyś tylko usunął cień wody to byłoby super, hiper, bombowo! Przyznam się, że robię taką samą wodę jak DeBe, bo popatrzałem trochę na mapkę twórców w edytorze i oni też robią takie fałdy.
Oo...no proszę...tylko jeden robi odrobił (dziwnie to wygląda) pracę domową...Czekam na resztę...
Tak...zlikwiduję te cienie jak już wcześniej napisałem.
Awatar użytkownika
Hagi-Magi
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Hagi-Magi »

Jeśli jeszcze można to chciałbym sie zgłosić do fabuły nawet posiadam już chyba odpowiedni pomysł ,jeśli nie można to wybaczcie mi moje głupie pytanie :oops:

Nie czytałem całego tematu ponieważ jest strasznie długi

A więc rozumiem i przepraszam za moje bezmyślne pytanie ,jeśli jednak chcielibyście usłyszeć moją wersję proszę pisać na PW.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, 17:46 przez Hagi-Magi, łącznie zmieniany 1 raz.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Hagi-Magi pisze:Jeśli jeszcze można to chciałbym sie zgłosić do fabuły nawet posiadam już chyba odpowiedni pomysł ,jeśli nie można to wybaczcie mi moje głupie pytanie
Khelben dwie strony temu pisze:Jeśli ktoś potrzebuje scenarzysty do następnej mapy, można zgłaszać się do mnie.

Heh, chyba pierwszy byłem. Jako osoba mająca już jakieś doświadczenie w pisaniu tekstów, opowiadań i jak okazało się w misji pierwszej Wielkiej Wspólnej Kampanii - scenariuszy, oferuję swoje usługi przy następnej misji. Przypominam, że jedynie tekst i zarys mapy przygotuję, zaś resztę zostawię w waszych rękach i ani razu nie wtrącę się, nawet jeżeli prace nad etapem trzecim będą trwały dobrych kilka miesięcy. Jeśli się tak przyjrzeć nazwie tematu, kampania ta jest wspólna, zatem można pewien czas po wydaniu aktualnie przygotowywanej misji zrobić nabór na trzeci skład, którego znając życie nie opuści ktoś tak utalentowany, jak DeBe (nie próbujcie zajmować jego posady).
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Ja tez robie mapy, nie zapominaj 8-)
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

No to wyskoczyłeś Cavie jak filip z konopii :lol:.
Mnie się woda podoba i nie wiem co tam jest źle. Może to, że woda jest niebieska?
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Czy ktoś jeszcze pamięta o tym temacie? Potrzebna jakaś pomoc przy mapie?
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Nie...pamiętam...robię...tyle...skończę w tym miesiącu.
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

No to - powodzenia
A ile już zrobiłeś, może jakieś screeny?
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Odpowiedz