Rekord w długości gry
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
powiem szczerze zmieniłem sobie "troche":P początkowe towary w misji chyba 18 czy ktoraś tam na np: chleb 9000 kiełbachy 9000 ryby...itd.
no tak ja przeciwnicy. Więc zarcia potąd, mam spore miasto nieweim moze źle sie rozbudowuje?!?! pomocnikow 215..o sekunda..juz 213:(
ale gra jest i tak super!! gram od komunii a mam 16 lat:D
no tak ja przeciwnicy. Więc zarcia potąd, mam spore miasto nieweim moze źle sie rozbudowuje?!?! pomocnikow 215..o sekunda..juz 213:(
ale gra jest i tak super!! gram od komunii a mam 16 lat:D
radd91
Niestety problem pomocników najpewniej pojawi się prędzej czy później. Jak miasto jest duże to na prawdę trudno to wszystko ogarnąć. Ja jak mam robić duże miasto to tylko w misjach w których wróg jest mało agresywny, gdyż wtedy mogę się skupić na utrzymaniu w miarę silnego (heh...jakoś żaden inny przymiotnik mi do głowy nie przyszedł) miasta. A wracając do tematu to ja najdłużej grałem zaledwie ok. 10 godzin...a wynika to z mojego szybkiego nudzenia się grami.
Cav to jakie musiałeś mieć miasto, żeby tyle zrobić. No można też innym sposobem zrobić na przykład takim:
- ponad 10 spichrzy
- ponad 40 gospód
- ponad 10 szkół
- używać kodów ile wlezie.
Prawda, że łatwe?
PS. DeBe, mam tak podobnie, że często się nudzę grami jak za długo gram, dlatego mój rekord to około 26 godzin, a przeciętnie w misję bez kodów (dosyć trudną) gram z maksymalnie 5-6 godzin.
Szczególnie lubię robić duże miasta i pobijać rekordy w misjach taktycznych.... żart, w misjach pojedynczych.
- ponad 10 spichrzy
- ponad 40 gospód
- ponad 10 szkół
- używać kodów ile wlezie.
Prawda, że łatwe?
PS. DeBe, mam tak podobnie, że często się nudzę grami jak za długo gram, dlatego mój rekord to około 26 godzin, a przeciętnie w misję bez kodów (dosyć trudną) gram z maksymalnie 5-6 godzin.
Szczególnie lubię robić duże miasta i pobijać rekordy w misjach taktycznych.... żart, w misjach pojedynczych.