(c) Magical Warrior

Jak kieeedyś wspominałem zacząłem robić gierkę o KaMie. Robota została przerwana (dokłanie nie pamiętam) no i 3 lata później wzieliśmy się do pracy again. Tym razem jednak się zaciołem i mam zamiar to dzieło dokończyć. Ni wiem kiedy, ale kiedyś to skończę na pewno, ale wtedy pewnie Ci, którzy mają mleko pod wąsem będą już emerytami
Gra jest w fazie baaaaaaaardzo wczesnej produkcji, więc jest równie baaaardzo ukrojona (tak tylko, aby zobaczyć jak to będzie wyglądać).
Menu nie ma, kampani nie ma, wprowadzenia nie...o przepraszam

Jak to w ogóle włączyć ?
Instalujemy, leci intro (powiinno przynajmniej lecieć

Kompresja video: MS-MPeG4 V2. Jakby co, bo V1 też jest
Link:
filmokamtaol.rar
Będzie pewnie wieele błędów, ale wersja Alfa po to właśnie jest- by wychwytywać błędy
Tylko potem będzie problem z wrzuceniem tego gdziekolwiek, bo to już 60 mega zajmuje
A oto niespodzianka- miałem wgrać grę w sobotę, ale wtedy jadę na turniej TCG do Opola, więc wgrałem dzisiaj. Wersja z numerem 0.1.2 (cyferki znaczą tygodnie czyli 60 dni roboczych <<w weekendy mi się nie chce
wer. 0.1.2

wer. 0.1.3
+nie będzie zbytnio zmian, gdyż na razie przerabiam 8 kafli grafik na kolory niebieski (47%), zielony (0%), biały (0%), żółty (0%) i chyba będzie też brąz lub czerń.
+no i 12 kwietnia turniej tym razem w WRC więc sobota też odpada.
wer. 0.1.4
+nie będę miał czasu, bo będziemy kuć do testów gimnazjalnych.
Komentować filik i pomagać