Witam. Kupiłem sobie nowego kompa zainstalowałem, wszystkie stery i chciałem sobie troche poszpilać w Knights And Merchants The Peasants Rebellion wszystko hula poza myszką rusza się normalnie ale musze czasami po 10 razy nacisnąć np. na żoładaka żeby mi pokazał jego stan lub w szkółce gdy chce kogoś przeszkolić. Zmieniłem myszkę i to samo prosze o pomoc.
Mój komp:
Procek: Intel quad 6600 (4X2,4ghz)
Karta graficzna: Nvidia Geforce 8500 GT (512MB)
Pamięć RAM: 4GB ddr2
Płyta główna: Gigabyte ga-p31-ds3l
System: Vista home premium
To w 99% sprawa systemu operacyjnego(niczego nie możemy być pewni)
Wydaje mi sie że KaM chodzi tylko na windowsach do xp (w 2001 roku nikt o Viscie nie słyszał) Są programy które powinny ci umożliwić grę w stare gry na nowych windowsach ale o tym już na PW
To w 99% sprawa systemu operacyjnego(niczego nie możemy być pewni)
A widzisz - czasami 99% nie daje pewności. To znaczy chodzi o to, że mam Viste i jakoś ładnie, pięknie śmiga . A myszka zwykła, prosta, na USB. Może spróbuj przeinstalować grę. Jak to nie pomoże, to podczas gry zrzuć ją na pasek (alt + tab chyba), ponaciskaj kursorem na pulpit i wróć do gry (ja robię tak, gdy w grze pojawiają się dziwne kolory). Mam nadzieję, że pomogłem
siemka znam ten proble ale moze poczekaj na service paka bo będzie do Visty, moze to cos da niestety nieznam dokładnej premiery tego pakietu:(
pozdro:P
Przecież sp1 już wyszedł dla visty, a może tylko oem. :p
Kup lepiej nową mysz, hehe. Albo zmień system operacyjny
na linux O,o . Na windows'ie eXPerience sp2 ci wszystko pójdzie.