Wprowadzenie
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Re: Wprowadzenie
WitamTcheodor pisze:Mam pytanie czy w prowadzeniu w TPR można przejść. Bo jak zbuduje wszystkie budynki i rozwalę niebieskich i zielonych to dalej jest misja. Czy to jest normalne bo, żeby przejść tą misję musiałem użyć koda ;/
Pociesz się że nie Ty jeden masz ten problem z przejściem misji "wprowadzenie".
Mam dokładnie ten sam problem,rozpoczynam tę misjię już 5 raz , zmieniam kolejnosć rozwalania zielonych,niebieskich,niszczenia budynków militarnych ,gospodarczych i nic to nie skutkuje.
(Patcha SR2 też mam wgranego)
Niby mam satysfakcję że wygrałem tę misję, ale niedosyt mam że w podsumowaniu gry mam komunikat że misje nie ukończyłem.
No cóż próbuje dalej. Z jakim skutkiem niewiem ?
zen
Muszę przyznać, że zaciekawiła mnie rozmowa na temat "Wprowadzenia". Dawno w nie grałem, więc nawet nie pamiętam jak ono wyglądało;). Ale muszę powiedzieć, że z ciekawości przejrzałem skrypt do wprowadzenia właśnie i muszę Was zaskoczyć - w skrypcie warunki zwycięstwa to zniszczenie ważnych budynków(szkoły, warowni i spichrza) i wybicie wszystkich wojsk obu wrogich graczy. Czemu ten skrypt nie działa - nie mam pojęcia. Powiem też, że w jednej z moich misji też miałem podobny problem: warunkiem przegranej(gracza) było stracenie wszystkiego(i wojsk i budynków) i mimo, że dałem sie pokonać i zrównać z ziemią swoje miasto to gra nie odnotowała porażki gracza. Wydaje mi się, że jest to po prostu kolejny bug w grze i tyle. Więc ja bym na Waszym miejscu po wykończeniu wrogów(bo taki jest cel misji) uznał, że misję zakończyłem powodzeniem;).