[nowe misje] Kamyk, Duch
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Przeszedłem misję 6. Waszej kampanii za trzecim razem. Nie oznacza to, że poprzednie próby zakończyły się moją klęską, ale odkryłem potem, że jeśli równocześnie nie atakuje się wrogów zielonego i różowego, to potem któryś z nich ma nieprzyzwoicie dużo wojska. Jak doświadczyłem tego za 1. i 2. podejściem, to już potem wiedziałem, jak zająć się tą misją.
Bardzo fajne wioski wroga, tzn. fajnie wkomponowane w układ skał i zróżnicowany teren. Z kolei północny-wschód jest moim zdaniem zaniedbany - jedna wielka pustynia. Mam cichą nadzieję, że wygracie konkurs Lewina, choć może nie powinienem tak pisać, jeśli nie grałem w pozostałe misje. W każdym razie życzę Wam powodzenia w ostatecznym rozrachunku
. I dzięki za misję, fajnie się bawiłem.
Bardzo fajne wioski wroga, tzn. fajnie wkomponowane w układ skał i zróżnicowany teren. Z kolei północny-wschód jest moim zdaniem zaniedbany - jedna wielka pustynia. Mam cichą nadzieję, że wygracie konkurs Lewina, choć może nie powinienem tak pisać, jeśli nie grałem w pozostałe misje. W każdym razie życzę Wam powodzenia w ostatecznym rozrachunku
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
- Michalczuk
- Użytkownik Forum