Wielka wspólna kampania
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Nie...nie zająłem się tym, bo nie chciało mi się KaM ściągać od nowa. Ale skoro już się ludziska upominają to mam jakąś motywację i w najbliższym czasie dokończę to. Dalej mnie żal ściska, że to ma być mapa nieekonomiczna i dlatego też strasznie nie chce mi się tego robić wiedząc iż moja praca praktycznie pójdzie na marne.
Tak, dotąd cieszyliśmy się jedną dobrą misją, która powstała dzięki zaangażowaniu Khelbena. Raczej DeBe nie miał takiego ślęczenia nad robotą na myśli, gdy mówił o robieniu jednej mapy miesiącami. Nasz drogi kompan jest tu jedyną kompetentną osobą, która niestety spotyka się z małą pomocą pozostałych członków zespołu, co jednak winien wykazywać się większym zaangażowaniem w tworzeniu misji niż dotychczas. Z takim tempem do maja nie ruszycie z kopyta, nawet jeśli pan DeBe upora się ze swoją działką.
Też myślałem, że wspólna kampania to dobry pomysł, lecz okazało się inaczej. Człowiek ma szkołę, obowiązki itd. a tu zamiast odstresować się w czasie wolnym to trzeba go tracić na robienie misji. Co innego byłoby w wakacje, wtedy aż przyjemnie jest siąść przed komputerem i pogrzebać w edytorze. Niestety widzę, że nie tylko ja tu mam słomiany zapał. Po prostu brakuje tu takich zapaleńców, którzy by z chęcią zajęli się tą robotą. Lecz skoro mam talent to tych edytorów to powinienem go wykorzystywać, więc będę kontynuował. Do wakacji powinniśmy już zrobić ze 3 misji, a potem to już przez te dwa miechu pójdzie z górki.
Wiadomo, że nie robiłem mapy miesiącami. Jakbym miał ochotę to w tydzień byłaby gotowa. Ochoty jednak brak...Dobra, siądę w sobotę, zrobię większość, a w niedzielę już powinienem kończyć. I będę miał z głowy.Raczej DeBe nie miał takiego ślęczenia nad robotą na myśli, gdy mówił o robieniu jednej mapy miesiącami.
Zgadzam się, że DeBe ma dużo roboty, ale dlaczego zarzucasz także mi, że mało pomagam? Kiedy Cav przejął projekt mapy drugiej misji po co miałem się wpychać? A zaraz po Cavie chęć na dokończenie wykazał DeBe. Jeśli chcesz teraz DeBe żebym jakoś ci pomógł w tej mapce to powiedz. Ale proszę bez takich tekstów, bo też troszkę czasu na skrypty do poprzedniej misji poświęciłem.Khelben pisze:Nasz drogi kompan jest tu jedyną kompetentną osobą, która niestety spotyka się z małą pomocą pozostałych członków zespołu, co jednak winien wykazywać się większym zaangażowaniem w tworzeniu misji niż dotychczas.
Dziękuję.