Królowie Chaosu
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
No popatrz. A chciałem dziś właśnie spróbować zagraćZ Dniem Dzisiejszym Tzn. 10.03.08 Gra Królowie Chaosu zostaje Zamknieta...
Z Wielkim Trudem to pisze, ale Dalsze tworzenie tej gry nie ma sensu ,poniewaz Wszystkie pliki zostaly uszkodzone, Wraz z Baza danych... A Naprawa Bugow zajela by kilka dobrych tygodni...
Tak wiec nie pozostaje mi nic innego jak Podziekowac wam za gre.
Tak wiec. Dziekuje Wam ja ,jak i Rowniez moj Team za to ,ze Podtrzymywaliscie gre przy zyciu Grajac w Nia , Oraz za wspieranie nas w Ciezkich chwilach ... Jakimi byly ciagle Wlamania ,Crackowanie servera oraz Bledy Hostingu...
Dziekuje wam za wszystkoOraz Przepraszam za Nasza wspolna Decyzje... Za wasz stracony czas podczas gry , Za wasze nerwy... Ale to my Zawinilismy i Teraz mamy nauczke... Nie wiem czy jeszcze Powrocimy z tą grą na Scene Gaming`ową w Polsce ...
Jeszcze raz Dziekuje wszystkim !! Bez Wyjatku! Nawet tym co wykozystywali Bugi oraz Dokonywali Wlaman... Podziekowac chcialem najbardziej Tym ,Ktorzy w duzej mierze sie przyczynili do Upadku Gry... Setki Godzin spedzonych nad Poprawkami... Setki Godzin spedzonych nad Layoutem i Setki Godzin spedzonych nad Moderowaniem, Teraz to juz tylko Wspomnienie ,Lecz dla mnie są to Mile wspomnienia.
KRÓLOWIE CHAOSU
-[R.I.P]-
25.02.08 r. - 10.03.08 r.
Mozecie jeszcze Odwiedzic nasza Druga gre, Ktora mam nadzieje Nie będzie miała tak okrutnego Końca jak KOC_PL ...
Crime-Time
Totalna załamka, jak dowiedziałem się, że gra nie działa.
Kamyk ja też zjechałem typa, który miał 4 miliardy, potem miał około 3 i też spróbowałem, ale ukradłem złoto na minusie.
Wtedy mi przestało liczyć tur. Pisało, że do następnej tury trzeba 0 minut i na następny dzień też tak samo.
Miałem już full broni, żołnierzy wytrenowanych, około 350 przyrostu ludzi i prawie 2 miliony złota co turę.
Tej drugiej gry Jonkusa nie kumam. xD
Kamyk ja też zjechałem typa, który miał 4 miliardy, potem miał około 3 i też spróbowałem, ale ukradłem złoto na minusie.
Wtedy mi przestało liczyć tur. Pisało, że do następnej tury trzeba 0 minut i na następny dzień też tak samo.
Miałem już full broni, żołnierzy wytrenowanych, około 350 przyrostu ludzi i prawie 2 miliony złota co turę.
Tej drugiej gry Jonkusa nie kumam. xD