Edytor Misji Yody
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- merchant_992
- Użytkownik Forum
Można by temu właściwemu dać sztandarYoda pisze:(...)
Wojsko kasujemy jak wszystko tylko, heh problem w tym że trzeba kliknąć na odpowiedniego wojownikaPoprawię
Przydaliby się pracownicy i towary w spichrzu, bo na razie to biedota normalnie w tym spichrzuYoda cd. pisze:A co do tego nad czym teraz pracuję - mam zamiar zrobić ustawianie AI przeciwników, wstawianie pracowników do budynków, oraz towarów do spichrza - no i może dodam jakieś jednostki/budynki(...)
Fajnie by było, jakbyś dał łuczników i jakąś kawalerię, to by już nieźle było
Powodzenia!
Musisz miec rozmiar ekranu 1152 na 864 pikseli.Mathias pisze:Pierwsza tak ciężka wersja edytora(1,5 minuty się ściągało mi, więc dosyć sporo waży już). Ale sporo trzeba poprawić:
1. Jeśli chodzi o wybór gracza: nie da się zjechać w dół, a raczej da się, tylko że nie można kliknąć. Edytor jest zbyt rozciągnięty i pokrywa się z paskiem zadań na dole. Zamiast klikać na strzałkę wyboru, klikam na plik, który mam pierwszy na liście plików aktualnie uruchomionych.
Kurde, zrozumcie że to nie ma teraz sensuFajnie by było, jakbyś dał łuczników i jakąś kawalerię, to by już nieźle było Mruga oczkiem.
map2bitmap powstał niedawnoNo proszę, gdyby mi ktoś wtedy pokazał taki programik jak map2bitmap to edytor misji byłby już dziś gotowy
Dlatego macie takie problemy, ponieważ ja pracuję na ekranie z dużą rozdzielczością i dla mnie to jest normalne ;P Niestety niektórzy mogą mieć z tym problemMusisz miec rozmiar ekranu 1152 na 864 pikseli.
Program robisz dla siebie czy dla innych przepraszam bardzo
?
Dziwnie to robisz skoro potem zmieniając kilka linijek pierdzieli ci się kod xD. Taki edytor wbrew pozorom jest prosty.
//Przepraszam bardzo, ale za taki wyraz możesz ode mnie dostać jedynie oficjalne ostrzeżenie za złamanie punktu 4 paragrafu 2 regulaminu forum. NATYCHMIAST ten wyraz zmień!
//Michailoff
Dziwnie to robisz skoro potem zmieniając kilka linijek pierdzieli ci się kod xD. Taki edytor wbrew pozorom jest prosty.
//Przepraszam bardzo, ale za taki wyraz możesz ode mnie dostać jedynie oficjalne ostrzeżenie za złamanie punktu 4 paragrafu 2 regulaminu forum. NATYCHMIAST ten wyraz zmień!
//Michailoff
Ciężko powiedzieć ;DProgram robisz dla siebie czy dla innych przepraszam bardzo Żartowniś?
A do czego nawiązujesz?Dziwnie to robisz skoro potem zmieniając kilka linijek pierdzieli ci się kod xD.