Rekord w długości gry
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Co do długości gry to max 9 godzin grałem w jedna misje. Szczerze powiedziawszy nie wiem jak mogliście natrzeskać 30 i więcej godzin
p.s. funkcja pauzy istnieje tylko w Knights and Merchants: The Peasants Rebellion podobnie z resztą jak przyśpieszenie czasu:)
W te misje grałem około 25min, uważam, że to jedna z najłatwiejszych misji w grze:)Korniszon pisze:grał ktoś mniej niż 1h ? jest taka misja w której dostajemy barbarzyńców i kuszników w niej miałem ok 90h ale fajnie się bawiłem robiąc bastion nie do zdobycia
p.s. funkcja pauzy istnieje tylko w Knights and Merchants: The Peasants Rebellion podobnie z resztą jak przyśpieszenie czasu:)
Ten, który walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać się jednym z nich...
Nie wiesz jak można uzyskać 30 godzin lub więcej. Po prostu rozwalasz wroga i włączasz wieczorem lub w nocy F8 i zostawiasz kompa włączonego przez noc i wstajesz rano i masz już troszkę godzin do przodu.
w wakacje i na dużej mapie nie ma problemu zrobić z 30 godzin lub więcej.
Pierw rozwalasz wszystkich wrogów, potem budujesz duże miasto i kradniesz wrogowi, którego już nie ma surowce (kamień, żelazo, złoto i węgiel), po drodze buduję gospody i spichrze i tak dalej budujesz. Jak już zbliża się głód (w takim mieście to normalka) to kończysz grę, na pewno masz z 10 godzin wystukane lub więcej.
w wakacje i na dużej mapie nie ma problemu zrobić z 30 godzin lub więcej.
Pierw rozwalasz wszystkich wrogów, potem budujesz duże miasto i kradniesz wrogowi, którego już nie ma surowce (kamień, żelazo, złoto i węgiel), po drodze buduję gospody i spichrze i tak dalej budujesz. Jak już zbliża się głód (w takim mieście to normalka) to kończysz grę, na pewno masz z 10 godzin wystukane lub więcej.