Rekord w długości gry

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Noo, 5 to rozumiem ;)
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Ja praktycznie nigdy nie pobijam rekordu w czasie grania w różną misję. Dziwne, że wam sie nie znudziła ta gra po 15-20 godzinach, bo mi sie strasznie nudzi.
Korniszon
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Korniszon »

grał ktoś mniej niż 1h ? jest taka misja w której dostajemy barbarzyńców i kuszników w niej miałem ok 90h ale fajnie się bawiłem robiąc bastion nie do zdobycia
Awatar użytkownika
Teilo
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Teilo »

Korniszon pisze:grał ktoś mniej niż 1h ? jest taka misja w której dostajemy barbarzyńców i kuszników w niej miałem ok 90h ale fajnie się bawiłem robiąc bastion nie do zdobycia

Ja grałem w 2 misję 12 min, a w 3 15 min
Obrazek
Korniszon
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Korniszon »

no w taktyczne to za długo nie można grać bo klęska głodowa, a w 2 to chyba z 8h grałem ale kiełbas 500,chleba 800,wina 50
Awatar użytkownika
Narya
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Narya »

Moja najdłuższa gra to 13 godzin :oops: w misji 8, a w misji 20 najdłużej - 7. Mogłoby być więcej, gdybym zostawił na noc. ;)
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Ja najdłużej gram w misję pojedyncze, bo są fajne i można budować sobie miasto na całą mapkę. Mój rekord to około 30 godzin. Potem to już nudno było. :smiesne:
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dexor »

Heh, ja najdłużej grałem w "Śnieg i Piach" to było 8 godz. i miałem bazę na pół mapy...
Kiedyś to jeszcze grzebałem tam w skryptach i dodawałem sobie katapulty :usmiech: .
Awatar użytkownika
kometus
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kometus »

Co do długości gry to max 9 godzin grałem w jedna misje. Szczerze powiedziawszy nie wiem jak mogliście natrzeskać 30 i więcej godzin :shock: :shock: :shock:
Korniszon pisze:grał ktoś mniej niż 1h ? jest taka misja w której dostajemy barbarzyńców i kuszników w niej miałem ok 90h ale fajnie się bawiłem robiąc bastion nie do zdobycia
W te misje grałem około 25min, uważam, że to jedna z najłatwiejszych misji w grze:)

p.s. funkcja pauzy istnieje tylko w Knights and Merchants: The Peasants Rebellion podobnie z resztą jak przyśpieszenie czasu:)
Ten, który walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać się jednym z nich...
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Nie wiesz jak można uzyskać 30 godzin lub więcej. Po prostu rozwalasz wroga i włączasz wieczorem lub w nocy F8 i zostawiasz kompa włączonego przez noc i wstajesz rano i masz już troszkę godzin do przodu. :smiesne:
w wakacje i na dużej mapie nie ma problemu zrobić z 30 godzin lub więcej. :wink:
Pierw rozwalasz wszystkich wrogów, potem budujesz duże miasto i kradniesz wrogowi, którego już nie ma surowce (kamień, żelazo, złoto i węgiel), po drodze buduję gospody i spichrze i tak dalej budujesz. Jak już zbliża się głód (w takim mieście to normalka) to kończysz grę, na pewno masz z 10 godzin wystukane lub więcej. :szczerzy:
Odpowiedz