Misja 1 - Najprostsza?

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Drwal
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Drwal »

Robi29 ja miałem podobnie :wink:

Zawsze robie miasto na cały półwysep.
A wroga zostawiam w spokoju i się buduję i buduję...
Awatar użytkownika
Radek17RGY
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Radek17RGY »

Jak pierwszy raz grałem to ciągle się bałem że mnie żółty zaatakuje.. :lol: , a zaraz na początku zawsze chciałem ocalić tą lewą wieże ale za puźno reagowałem ale teraz już umiem.Za pierwszym razem było trudno przejść, ale teraz banalna. Moimo to lubie w nią od czasu do czasu pograć......aż się łezka w oku kręci.... :)
Najfajniejsza gra w jaką grałem K&M
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Ja jak 1 raz w nia gralem, to balem sie, ze przegram i zrobilem ze 200 zoldakow, az mi umierali z glodu, zaatakowalem wtedy i od razu wygralem ;d
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
Mathias
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Mathias »

Nie, mapa 1 jest nie najprostsza. Jak już mówiliście, nie możemy budować innych wojsk, niż żołdacy(oprócz tych 20 pancerzy na starcie, nie można nic więcej produkować), wrogów jest dwóch, mapa niekorzystna, a przede wszystkim nie można wygrać tej mapy ,,sposobem", jak np. misję 2. Plusami jest mała rozbudowa wroga, stała liczba wojsk niebieskiego i sporo armii dla nas na start.

Uważam, że najłatwiejszej mapy po prostu nie ma :)
Rafael_5000
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Rafael_5000 »

Mathias pisze:Nie, mapa 1 jest nie najprostsza. Jak już mówiliście, nie możemy budować innych wojsk, niż żołdacy(oprócz tych 20 pancerzy na starcie, nie można nic więcej produkować), wrogów jest dwóch, mapa niekorzystna, a przede wszystkim nie można wygrać tej mapy ,,sposobem"
Proponuję po prostu poćwiczyć trochę. Misja jest do ukończenia w kilkanaście minut. Wystarczy bezpośrednio na początku ruszyć do kontrataku wszystkimi żołdakami. Nie trzeba nic budować. Tylko atakować.

A to tylko jeden z wielu sposobów ;)
Imho - najszybszy.
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Jak chcesz trochę wolniej to zrób sobie 20 łuczników. To jest naprawdę prosta misja, można ją szybko i łatwo przejść.
Obrazek
Awatar użytkownika
LukY
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: LukY »

No nie wiem co Wy widzicie w niej trudnego, nigdy w nią nie przegrałem i zawsze spokojnie wygrywałem.
At the end of the world
Or the last thing I see
You are never coming home
Never coming home
Awatar użytkownika
Mathias
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Mathias »

Rafael_5000 pisze:
Mathias pisze:Nie, mapa 1 jest nie najprostsza. Jak już mówiliście, nie możemy budować innych wojsk, niż żołdacy(oprócz tych 20 pancerzy na starcie, nie można nic więcej produkować), wrogów jest dwóch, mapa niekorzystna, a przede wszystkim nie można wygrać tej mapy ,,sposobem"
Proponuję po prostu poćwiczyć trochę. Misja jest do ukończenia w kilkanaście minut. Wystarczy bezpośrednio na początku ruszyć do kontrataku wszystkimi żołdakami. Nie trzeba nic budować. Tylko atakować.

A to tylko jeden z wielu sposobów ;)
Imho - najszybszy.
Ale ja umiem przejść 1 misję :wink: I mam taktykę swoją. Ale nie muszę twierdzić, że jest prosta. Bardziej to mi sprawia trudność 5 misja :D Wiecie, poćwiczyć to ja koniecznie muszę.
Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: doman100 »

Ja mając pięć i pół roku przeszedłemją w godzine. To chyba potwierdza że ta misja jest banalna :) .
Westess krutue szaleń
Awatar użytkownika
Kovu93
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kovu93 »

ja gralem 1 raz w nią pdoobnym wieku okolo 6 lat ;) misję ta bardzo lubie, bo przypomina mi mój początek w tej grze, a co domisji 2 TSK-pamiętam jak na poczatku mowilem''to chyba demo jest bo sie nie da przejsc!'' a teraz 1 armią bez problemu w peirwsze 6 minut wygrywam grę :D
Odpowiedz