Jak pierwszy raz grałem to ciągle się bałem że mnie żółty zaatakuje.. , a zaraz na początku zawsze chciałem ocalić tą lewą wieże ale za puźno reagowałem ale teraz już umiem.Za pierwszym razem było trudno przejść, ale teraz banalna. Moimo to lubie w nią od czasu do czasu pograć......aż się łezka w oku kręci....
Nie, mapa 1 jest nie najprostsza. Jak już mówiliście, nie możemy budować innych wojsk, niż żołdacy(oprócz tych 20 pancerzy na starcie, nie można nic więcej produkować), wrogów jest dwóch, mapa niekorzystna, a przede wszystkim nie można wygrać tej mapy ,,sposobem", jak np. misję 2. Plusami jest mała rozbudowa wroga, stała liczba wojsk niebieskiego i sporo armii dla nas na start.
Mathias pisze:Nie, mapa 1 jest nie najprostsza. Jak już mówiliście, nie możemy budować innych wojsk, niż żołdacy(oprócz tych 20 pancerzy na starcie, nie można nic więcej produkować), wrogów jest dwóch, mapa niekorzystna, a przede wszystkim nie można wygrać tej mapy ,,sposobem"
Proponuję po prostu poćwiczyć trochę. Misja jest do ukończenia w kilkanaście minut. Wystarczy bezpośrednio na początku ruszyć do kontrataku wszystkimi żołdakami. Nie trzeba nic budować. Tylko atakować.
A to tylko jeden z wielu sposobów
Imho - najszybszy.
Mathias pisze:Nie, mapa 1 jest nie najprostsza. Jak już mówiliście, nie możemy budować innych wojsk, niż żołdacy(oprócz tych 20 pancerzy na starcie, nie można nic więcej produkować), wrogów jest dwóch, mapa niekorzystna, a przede wszystkim nie można wygrać tej mapy ,,sposobem"
Proponuję po prostu poćwiczyć trochę. Misja jest do ukończenia w kilkanaście minut. Wystarczy bezpośrednio na początku ruszyć do kontrataku wszystkimi żołdakami. Nie trzeba nic budować. Tylko atakować.
A to tylko jeden z wielu sposobów
Imho - najszybszy.
Ale ja umiem przejść 1 misję I mam taktykę swoją. Ale nie muszę twierdzić, że jest prosta. Bardziej to mi sprawia trudność 5 misja Wiecie, poćwiczyć to ja koniecznie muszę.
ja gralem 1 raz w nią pdoobnym wieku okolo 6 lat misję ta bardzo lubie, bo przypomina mi mój początek w tej grze, a co domisji 2 TSK-pamiętam jak na poczatku mowilem''to chyba demo jest bo sie nie da przejsc!'' a teraz 1 armią bez problemu w peirwsze 6 minut wygrywam grę