A może bardziej szczegółowo? Wydaje mi się że więszkość z nas korzysta z wyszukiwarki google. Widziałem gdzieś statystyki najczęściej używanych przeglądarek to google biło wszystko na twarz.
Ale jeśli chodzi o działanie to google jest bezkonkurencyjne, prostota i sprawność działania.
Dokładnie, kiedyś była mowa ile Microsoft zarabia za każde pojedyncze wyszukanie i jaka z tego wychodzi średnia na minutę. Aż trudno uwierzyć jakie to ogromne sumy. Obecnie Google zatrudnia ponad 12,000 pracowników w kilkunastu krajach, wykazuje przychody na poziomie 10 miliardów i zyski rzędu 3 miliardów dolarów rocznie. Gdyby pojawiła się jakaś godna alternatywa dla google na pewno bym z niej skorzystał, ponieważ nie podoba mi się ich cenzura dla obywateli Chin o ruchach niepodległościowych Tajwanu i Tybetu. To był warunek Chińczyków, na to by google funkcjonowało w Chinach. A kasę oczywiście z tego trzepią... Nie ma jednak takiej alternatywy, niestety
Uhhh przeczytałem wypowiedź Ducha i zagłosowałem na NIE, nienawidze ludzi którzy zarabiają kupe szmalcu i myślą jak zarobić jeszcze więcej nie patrząc na ludzi
At the end of the world
Or the last thing I see
You are never coming home
Never coming home
U mnie Google ZAWSZE na stronie startowej...to Bardzo dobra wyszukiwarka....jeżeli ktoś inny posiada inną stronę startową....to radze mu zmienić na Google....
//Popraw swoje błędy związane z odstępami. Po KAŻDYM wielokropku rób odstęp.
//Michailoff