Newsletter - zapisujcie się!

Pojawiają się tu informacje istotne dla funkcjonowania Forum. Zapraszamy do przeglądnięcia od czasu do czasu.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Newsletter - zapisujcie się!

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Zachęcam wszystkich Użytkowników, a zwłaszcza tych, którzy dołączyli do nas niedawno, by zapisywali się na newsletter. To świeże informacje prosto na Waszą skrzynkę! Sprawdzacie ją pewnie często, więc możecie być wtedy pewni, że o wszystkim dowiecie się prędzej od innych, czyli tych, którzy się nie zapisali.

Jeśli jednak stwierdzicie, że newsletter Wam się nie podoba (dotychczas nikt tak nie stwierdził, ale dopuszczamy każdą możliwość), możecie przy pomocy jednego kliknięcia (dosłownie!) wypisać się z subskrypcji.

Zachęcam więc jeszcze raz, bo można tylko zyskać.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Cóż, niejednokrotnie widuję ową nowość na stronie przed dostaniem powiadomiena mailem - na forum. Ale to może dlatego, że za często tutaj przesiaduję. Hehe. Nie, żeby ten gadżet był nieużyteczny. Dzisiaj akurat nowość przeczytałem kierując się linkiem z wysłanego mi powiadomienia. Tak odświętnie najwyraźniej. :D
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dexor »

Ja akurat korzystam z owej usługi i jestem zadowolony, ponieważ gdy przychodzi e-mail ja już jestem na stronie. Zachęcam innych do korzystania z tejże usługi bo warto.
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krzychu26 »

Ja także z tego korzystam. :D A jak widzi się jakąś nową wiadomość ze sztabu to cza oblukać. :D

//Jeśli już trza coś oblukać, to posty w poszukiwaniu błędów takich, jak ten. Popraw to.
//Michailoff
Obrazek

Obrazek
Odpowiedz