Dark Lord napisał poradnik, Daniel_15 poradnik do szybszego tworzenia misji. Jak chcecie - możecie je uzupełnić, połączyć, odnowić... Wiele jest możliwości. Tylko nie ma potrzeby robić jakiejś książki. Można to dorzucić już do cennych zbiorów na stronie.
Duchu tylko poradnika robienia map to sobie nie przypominam, ani napisanego przez Dark Lorda, ani przez Daniela, a tworzenie map jest trudniejsze od pisania skryptow i dlatego przydalby sie taki poradnik dla nowych mapperow, bo robic dobre skrypty to zadna sztuka, a mapy to juz ciezej
Praca nad książką bre!
Mam już początkowy wygląd okładki naszej książki!
Teraz nastąpi zmiana zasad:
Każdy może dodać coś do książki! Wystarczy że poda mi link do porady lub opisu misji w programie graficznym Word lub innym, i gotowe!
Wszyscy fani mogą dołączyć do dzieła wyślijcie linki do waszej pracy a napewno się tam znajdzie!
Ostatnio zmieniony 19 gru 2007, 15:10 przez Drwal, łącznie zmieniany 1 raz.
Drwalu, widzę że chcesz zrobić tą książkę ale czy to sens? przecież jest pełno źródeł wiedzy na temat KaM, nawet bardzo obszernych. Więc przygotuj się że może być to niewypał. Ale jak mówisz że praca bre, to powodzenia.
A co okładek to takie słabe jakieś, w paincie to robiłeś?
Nie pozwoliłem ci wykorzystywać moich dwóch przerobionych postaci, skasuj je natychmiast. Może bym się zgodził gdybyś się grzecznie zapytał. Teraz jest za późno Wszystkim musisz coś kraść?
Duchu, o co Ci chodzi? Na forum masz je w podpisie i każdy moz je zobaczyć, tak samo na książce , którą Drwal zamierza zrobić.
Poza tym, to dla fanów Knights, więc chyba nie pownieneś utrudniać. W końcu nie jesteśmy samolubami, czyż nie
Ostatnio zmieniony 19 gru 2007, 14:26 przez Luki, łącznie zmieniany 1 raz.