Książka forumowiczów XD
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Drwal
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Książka forumowiczów XD
Wpadłem na pomysł zrobienia przez nas fanów KaM książki o tejże właśnie
grze.
Wydzieliliśmyby skład który tworzyłby np. Recenzje, Ciekawostki, Misje TSK, TPR.
Może to trudne ale da się zrobić!
Co wy na to?
grze.
Wydzieliliśmyby skład który tworzyłby np. Recenzje, Ciekawostki, Misje TSK, TPR.
Może to trudne ale da się zrobić!
Co wy na to?
- Drwal
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Nie!
Chodziło mi o "Książkę" która przedstawiałaby nasze trudności i problemy dotyczące Knights and Merchants, ale również nasze odkrycia i postępy.
Każdy forumowicz lub inny fan KaM mógłby coś do niej dodać, umieszczalibyśmy ta porady i ciekawostki,byłby tam tez dokładny dział o nowych misjach i jak je tworzyć najdokładniej (The Dark Lord zrobił to krótko i niedokładnie).Mapperrzy opisywaliby tam swoje strategie robienia map. Znalazłby się tam dział o każdej misji z KaM TSK i TPR dokładnie opisany przez chętne osoby.
Miałbybyć to przewodnik dla początkującego gracza jak i KaM'owe źródło wiedzy dla starego weterana tejże gry.
I właśnie my którzy zaczeliśmy robić Wielką wspólną kampanie moglibyśmy pokazać fanom KaM że my Polacy stworzyliśmy nie Edytor Misji ale podstawe do gry.
O to właśnie mi chodziło z tą książką.
Chodziło mi o "Książkę" która przedstawiałaby nasze trudności i problemy dotyczące Knights and Merchants, ale również nasze odkrycia i postępy.
Każdy forumowicz lub inny fan KaM mógłby coś do niej dodać, umieszczalibyśmy ta porady i ciekawostki,byłby tam tez dokładny dział o nowych misjach i jak je tworzyć najdokładniej (The Dark Lord zrobił to krótko i niedokładnie).Mapperrzy opisywaliby tam swoje strategie robienia map. Znalazłby się tam dział o każdej misji z KaM TSK i TPR dokładnie opisany przez chętne osoby.
Miałbybyć to przewodnik dla początkującego gracza jak i KaM'owe źródło wiedzy dla starego weterana tejże gry.
I właśnie my którzy zaczeliśmy robić Wielką wspólną kampanie moglibyśmy pokazać fanom KaM że my Polacy stworzyliśmy nie Edytor Misji ale podstawe do gry.
O to właśnie mi chodziło z tą książką.
- Drwal
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Najpierw wydzielmy zespół i podzielmy go na składy:
SKŁAD:
Opisy misji TSK:
1.
2.
3.
4.
Opisy misji TPR:
1.
2.
3.
4.
Rozwiązania problemów:
1. Drwal
2.
3.
4.
Porady wojsko/gospodarka:
1.
2.
3.
4.
Porady dotyczące tworzenia map i misji:
1.
2.
3.
Każdy pracuje w jednym zespole! I ich nie zmienia!
Zgłaszać się w postach.
P.S Z osobami które się zgłoszą skonktaktuje się na PW.
SKŁAD:
Opisy misji TSK:
1.
2.
3.
4.
Opisy misji TPR:
1.
2.
3.
4.
Rozwiązania problemów:
1. Drwal
2.
3.
4.
Porady wojsko/gospodarka:
1.
2.
3.
4.
Porady dotyczące tworzenia map i misji:
1.
2.
3.
Każdy pracuje w jednym zespole! I ich nie zmienia!
Zgłaszać się w postach.
P.S Z osobami które się zgłoszą skonktaktuje się na PW.
Ostatnio zmieniony 17 gru 2007, 18:42 przez Drwal, łącznie zmieniany 1 raz.