Skąd wasz nick?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Mój wziął się od Celtyckiego św. Teilo. Podobno umiał sie kopiować nawet na trzech. A poza tym Teilo to po staroceltycku Krzysztof.
Z resztą tu macie wszystko o mnie ( o przynajmniej o moim nicku )
http://pl.wikipedia.org/wiki/Teilo
PS. Wszędzie się tak loguje.
Z resztą tu macie wszystko o mnie ( o przynajmniej o moim nicku )
http://pl.wikipedia.org/wiki/Teilo
PS. Wszędzie się tak loguje.
- Radek17RGY
- Użytkownik Forum
Mój nick Radek17RGY wziął sie od tego że raz z głupoty z kuzynem wymyslaliśmy fajne i zaczynające się napirwszą literę imienia ksywki...padło RG...(czyt. Erdżi)...zawze podpisywałem sie dopisując Y na końcu...dopiero gdy kuzyn zauważył że dodaje Y na końcu powiedział mi że chodziło mu o R-(kropka)-G, ale że przyzwyczaiłem się do pisania Y na końcu to tak już zostało....Samo RGY wydaje mi się za krótkie więc zacząłem pisać na początku swoje imie Radek, wiek 17 i ksywke RGY i tak powstało Radek17RGY....
oczywiscie jeżeli będe mieć lat 18 to zmienie na 18.....
oczywiscie jeżeli będe mieć lat 18 to zmienie na 18.....
Najfajniejsza gra w jaką grałem K&M
To teraz ja... W ogóle, pełna moja nazwa brzmi Kayoko Koyama. Wiąże się to z tym, że dłuższy czas obracałam się w środowisku mangi i anime, gdzie wszystkie osoby kryją się pod japońskimi imionami (np. na mojej liście gg widnieją teraz takie osoby jak Mitsuka, Kinuko, Hitoshi, Miyu, Aryami, Noriko). A ponieważ pisałam recenzje, a często przekładałam mangi z angielskiego na polski, również takowe imie musiałam przybrać. I od tej pory, przechrzczono mnie Kayoko i tak już zostało. Jestem pod tym nickiem w grach (w diablo, warcrafcie, silkroadzie, travianie) na gg, na forach, a nawet zapisują mnie tak w komórkach. Teraz i znajomi mówią do mnie "Kayoko" bądź "Kay" [czyt. Kajoko; Kaj].
A Koyama? Cóż, Samo Kayoko to zwykłe japońskie imie, więc dodano nazwisko, a ponieważ lubie jak imię i nazwisko współgrają ze sobą, to dlatego jest takie. Często podpisuję się Kayoko_K, albo czasami... Sayoko. Ale to w ostateczności.
A Koyama? Cóż, Samo Kayoko to zwykłe japońskie imie, więc dodano nazwisko, a ponieważ lubie jak imię i nazwisko współgrają ze sobą, to dlatego jest takie. Często podpisuję się Kayoko_K, albo czasami... Sayoko. Ale to w ostateczności.
Pikinierzy rlz.