Poradnik - Szybsze Skrypty !

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Czy pomógł ci ten poradnik?

Tak
5
31%
Trochę, bo znam co nie co
8
50%
Nie
0
Brak głosów
Wogóle, znam te wszystkie sposoby
3
19%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Poradnik - Szybsze Skrypty !

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dexor »

Nareszcie! Napisałem poradnik, jak tworzyć trochę szybciej misje.
Pisałem, że go zrobię gdzieś w dziale "Nowe Misje: pisanie skryptów i download".

Tak, więc można go pobrać tu: Poradnik-Szybsze-Misje

Pewnie te sposoby kilka osób stosuje, ale przyda to się pewnie początkującym. :wink:

Zgłaszajcie opinie o nim, może jeszcze coś napiszę. :P Głosować w ankiecie nie zabraniam.

Wszelkie prawa zastrzeżone! :usmiech:
Ostatnio zmieniony 29 lis 2007, 15:22 przez Dexor, łącznie zmieniany 2 razy.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Re: Poradnik - Szybsze Skrypty !

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Daniel_15 pisze:Wszelkie prawa zastrzeżone!

Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z powagi tego zdania. :) Widziałeś to na filmach, grach, produktach... ale nie stosuje się jednak tego, gdzie się tylko da. Akurat co do tego projektu, nie zastrzegłeś moim zdaniem żadnych praw. Uzgodniłeś ten projekt z autorami skryptów? Hę? Jeżeli tak, to będziesz mógł oficjalnie napisać, że "pewne prawa zastrzegłeś". No, ale powiadasz, że zrobiłeś to ze wszystkimi. Masz pozwolenie producenta? Projektanta leweli? Dam adminowi głowę odciąć, że nie :).
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Ty to jak zwykle, do bólu :P Zapomniałem buźki dodać i tyle. Reszta bez komentarza.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Pewnie zrobiłeś swe dzieło z myślą o mnie, żeby mnie nauczyć misje robić. Miło. Hehe, jeśli tak to powiem, że całkiem niezły byłby to prezent na moje urodziny. :) Na Boże Narodzenie jednak wolałbym od Ciebie coś przydatniejszego, na przykład nowy mikrofon, czy płytę z jakimiś fajnymi podkładami. Coś takiego to rozumiem... ewentualnie jakiś KaM'owy prezencik w stylu zadedykowanej mi misji, czy stworzeniem jej wedle omówionego już wcześniej konspektu. To też byłoby fajowe. Poczułbym się wówczas jak prawdziwy weteran Rycerzy i Kupców, któremu to przysyła się wynagrodzenia za jego wielkie bojowe czyny. :wink:
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Ten poradnik napisałem z myślą o misionerach, którzy robią je bardzo wolno z głupiej przyczyny, bo nie znają tricków które tam umieściłem. To ma być takie natchnienie do szybszej pracy, bo jak zobaczą co nie co to pomyślą, że to jest proste i będziemy mieć nowe kampanie po 20 misji :wink:
Gość

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gość »

jak to pobrać pisze mi coś takiego Invalid download session. Please initialize download session again. :(
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Fajnie, tylko, że się nie da ściągnąć...
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Już link działa. Zadziwiające, jak dzisiaj rano patrzyłem to działał :niedowiarek:
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Krótko i zwięźle ;). Fajnie.
Ten drugi sposób poleciłem kiedyś DeBe ;) kiedy jeszcze nie było village buildera.
Awatar użytkownika
Yoda
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Yoda »

Czcionka tytułowa - zajefajnista :lol: - żeby się dowiedzieć co tam pisze musiałem ją zmienić :D Poza tym za dużo kolorowych tekstów :zamurowany: A tak ogólnie to dosyć przydatny artykuł... Chyba zacznę wreszcie robić swoje misje :)
Obrazek
Odpowiedz