A właśnie, zawsze się zastanawiałem co się dzieje, gdy ikony przestają się mieścić na pulpicie. Jest wtedy jakaś strzałka do niewidocznych, czy po prostu już się na nim nie pojawiają?
lucbach pisze:A właśnie, zawsze się zastanawiałem co się dzieje, gdy ikony przestają się mieścić na pulpicie. Jest wtedy jakaś strzałka do niewidocznych, czy po prostu już się na nim nie pojawiają?
Ooo... super, że ktoś o tym wspomniał! Nie ma żadnego suwaka, po prostu ikony wyłażą poza ekran. Przy samym brzegu widać kawałki ikon, których to druga część jest poza naszym wzrokiem. Sam miałem raz ponad 48 000 plików na pulpicie i musiałem prawie wszystko usuwać, bo to była masakra. Tak to jest, gdy eksperymentuje się z Winrarem.
Dowodzik?
Ja pamiętam jak kiedyś "naturalnie" miałem zapełniony prawie cały pulpit i zostały tylko 2 paski, ale gdy zobaczyła to moja mama to od razu narzekała że przez to wolny komputer i usunęła prawie wszystko.
Debe, powkładaj sobie te pliki winrara do jednego foldera będzie więcej miejsca
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdięcie, zapraszam do oglądania
Dobra, Lucbach się nadziwił, nadziwił, teraz nam prześle wygląd swojego pulpitu. Wręcz legendy tworzono, jakież to dziwy może nasz admin trzymać na swym pulpicie, jakieś wysysacze energii życiowej z graczy, czy nieznane jeszcze społeczności KaM nowe kodziska do gry. Tą odwieczną tajemnicą się może chyba z nami podzielić.
Tylko czy przeżyjemy prawdę?...Nie wiem jak wy, ale ja się boję ujrzeć pulpit Lucbacha. Nikt przecież nie wie jakie mogą się tam kryć tajemnice. Czy ludzkość jest na to gotowa?:D A tak na poważnie to jestem ciekaw co nasz władca chowa na swoim komputerze.