Choć muszę przyznać, że misję przeszedłem z wpisaniem kodu. A to dlatego, że początek jest jakiś, taki dziwny, niby jest droga do kopalni złota, ale nie ma kopalni złota, niby można zbudować kopalnie węgla, ale później nie można jeszcze złota i mało złota w spichrzu. Nie pomyślałem, żeby zrobić mało pomocników i budowniczych + pojedyncze budynki, a potem je rozszerzyć. Nie pomyślałem, bo nie wiedziałem, że jest tak mało złota Roześmiany Potem jakoś nie chciało mi się resetować misji Mruga oczkiem Misja jest jednak stosunkowo łatwa z kodem czy bez. Osobiście bardzo cię pochwalę, jest to bardzo dobrze i solidnie wykonana mapa i oryginalne pomysły. Żadnych poważnych bugów, ogromna przestrzeń, cudownie usytuowana północna baza oraz świetnie zagospodarowana baza na zachodzie i jest fenomenalny efekt. Ciekawie ułożone góry, po prostu wszystko wygląda jakby nie stanęła tam ludzka stopa, a my bijemy się po lasach i na niezbadanych terenach Uśmiech Oczywiście, jeszcze ten ogrom wszystkiego, to wszystko, aż zapiera dech w piersiach Śmiesne Wcale nie przesadzam, zrobiłeś na mnie duże wrażenie i ja to doceniłem Mruga oczkiem Oby tak dalej Uśmiech Zapomniałbym dodać: pomysł ze zmianą treści listu i nazwą kampanii w menu + sens kampanii też jest bardzo pomysłowy Mruga oczkiem Trzymaj się i rób tego typu misje, a na pewno zbierzesz same laury (przynajmniej ode mnie Pan Zielony). Moje gratulacje Mruga oczkiem
Też dopiero teraz ją zauważyłem, jak Krzysiek oddał swój głos i napisał posta. Jak tworzyłem tą ankiete to nie było tam Wspólnej Kampanii, pewnie dodał ją któryś z moderatorów