Głosujemy, nie można głosować na siebie! Dałem w ankiecie wszystkich, którzy stworzyli conajmniej 1 misje i dali dowód na jej istnienie. Jeśli ktoś zrobi jakąś misje (oczywiście, jeśli nie robił wczesniej) To zostanie dodany w ankiecie.
Ja głosuję na Zozola, ponieważ uważam, że mu się należy. Co prawda zrobił tylko jedną misję ekonomiczną, ale się chłopina napracował i nawet fajnie mu to wyszło
Mapę zrobił ogromną i uzupełnił ją ciekawymi pomysłami .
PS.Daniel i Cav też fajne mapki zrobili aż przyjemnie się grało .
Daniel15 Głosuje na ciebie bo jestes fajny tylko plis nie piszcie o mnie takich słow bede zawsze glosowal na ciebie ok w sumie dwa razy glosowalem na ciebie fajnie nie
Ale my głosujemy na kampanię, która ci się najbardziej podobała, ale mniejsza z tym. Ja głosowałem na Cav&Gadzislaw, ponieważ podobała mi się misja z masą brązowych jednostek, które trzeba było rozwalać początkowym wojskiem
Norbercik77 pisze:Daniel15 Głosuje na ciebie bo jestes fajny tylko plis nie piszcie o mnie takich słow bede zawsze glosowal na ciebie ok w sumie dwa razy glosowalem na ciebie fajnie nie
Dziecko NEO! Po prostu dziecko neo... Nie udzielaj się najlepiej, bo nie dość, że nic się NIE DA zrozumieć z twoich bezsensownych postów, to jeszcze bzdury piszesz! Zachowuj się dzieciaku! Idź do szkoły, naucz się pisać i czytać i dopiero wtedy grzeb w internecie. To, że Daniel15 wg. Ciebie jest fajny (Co nie oznacza, że wg mnie nie jest >.<) to nie jest argument, żebyś na niego oddawał głos w tej ankiecie. Zastanów się dzieciaku nad swoim postępowaniem i życiem... To pogadamy!
Też grasz w KaM Remake? Podziel się tym z innymi!
Norbercik77 pisze:Daniel15 Głosuje na ciebie bo jestes fajny tylko plis nie piszcie o mnie takich słow bede zawsze glosowal na ciebie ok w sumie dwa razy glosowalem na ciebie fajnie nie
Powinni Cię wywalić z tego forum.Dlaczego?Już pisze.
-Obrażasz innych użytkowników
-piszesz bezsensowne tematy,z których nie da się nic odczytać
-wyśmiewasz się z innych
-no i drażnisz innych,przez ciebie to forum stało się inne?
Ja głosowałem na Daniela, podobają mi się Twoje misje, Kamyk też niezłe robi, ale musi popracować nad mapami, w misje reszty nie grałem, próbowałem tylko zagrać w misje ElDamiano, ale coś się nie udało