Ja to robię łucznikiem i robię to tak, że wcale nie dostaje żadnych strzał od wroga Nie widzę w tym nic trudnego, trzeba stanąć pod odpowiednim kątem, w odpowiednim miejscu
No niby tak, ale jak grasz z graczem nie komputerowym tylko przez sieć, to on nie daje się tak zajść i tak czy tak musisz pójść od frontu chyba, że będziesz kombinował bardzo długo.
Nie chodzi o to że ma inne położenie, tylko, że jest mądrzejszy od komputera i nie da się zajść pod kątem. Ty będziesz szedł od boku to on się odwróci a komp nie. Rozumiesz?
Żywy gracz, podczas gry sieciowej raczej w ogóle nie da się zwabić łucznikiem ;]
Tylko co to znaczy wg ciebie - nie da się zwabić? Jak nic nie zrobi to straci oddział/wieżę. Jak zacznie uciekać, to go będę gonił jednym łucznikiem albo w tym czasie zniszczę wieżę. Jak na mnie ruszy to się da zwabić, a jak ruszy i wróci z powrotem, to ja też wrócę
najlepszy sposób na pojedynczych łuczników wg mnie- postawić przed wieżą duży oddział łuczników/ kuszników, a jak gonić, to jednym żołnierzem, ew. dwoma, trzema.