Trick z łucznikami/kusznikami
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Witusienki
- Użytkownik Forum
Hę...ja mam lepszy trick w tej sprawie.
A mianowicie:
wybuduje sobie łucznika/kusznika(tylko jednego) i podejdę nim do jednostek wroga najbliżej jak się da i łucznik/kusznik atakuje sam a jednostki wroga nie podchodzą.
Gdy są łucznicy/kusznicy wroga to zachodzie ich od lewej lub prawej strony i jest to samo a oni będą stali jak słup soli.
A mianowicie:
wybuduje sobie łucznika/kusznika(tylko jednego) i podejdę nim do jednostek wroga najbliżej jak się da i łucznik/kusznik atakuje sam a jednostki wroga nie podchodzą.
Gdy są łucznicy/kusznicy wroga to zachodzie ich od lewej lub prawej strony i jest to samo a oni będą stali jak słup soli.
-Dysk twardy - 2 TB,SATA300 7200obr 32MB,
-grafika - GeForce 9600GT 512MB DDR3,
-procesor - Intel Core2 Quad Extreme QX9650 3,00 GHz,
-pamięci - 4 x 2048MB DDR2(8GB),
-Windows - Windows Vista Ultimate 32bit lub 64bit,
-Płyta główna - Shuttle FX38
-grafika - GeForce 9600GT 512MB DDR3,
-procesor - Intel Core2 Quad Extreme QX9650 3,00 GHz,
-pamięci - 4 x 2048MB DDR2(8GB),
-Windows - Windows Vista Ultimate 32bit lub 64bit,
-Płyta główna - Shuttle FX38
Chodziło mi o post użytkownika o nazwie Crysis... że to już było omawiane, ten trick, który on nam napisał...Duch pisze:Omawiane, nie omawiane. Ktoś to oficjalnie opublikował do powszechnej wiadomości? Niestety historia uczy nas, że nie liczy się ten, kto pierwszy odkrył lecz ten, kto pierwszy opatentował.
- Omnixus
- Użytkownik Forum
Mnie też się zaczyna zawsze od ładowania bo kiedyś już to robiłem.
Aha i nie opyla sie atakować budynków kusznikami bo jak to w każdej grze kusznik dobry na piechote a słaby na budynki. Kusznik odbiera jednym strzałem budynkowi 1 punkt a łucznik bodajże 7. Mówie o punktach (PŻ po polsku) lub (HP po angielsku). Czyli o punktach życia.
Aha i nie opyla sie atakować budynków kusznikami bo jak to w każdej grze kusznik dobry na piechote a słaby na budynki. Kusznik odbiera jednym strzałem budynkowi 1 punkt a łucznik bodajże 7. Mówie o punktach (PŻ po polsku) lub (HP po angielsku). Czyli o punktach życia.