Wpadłem na złotą myśl!!! Skoro da się podmieniać niektóre grafiki za pomocą programu Graphic Reader, to może inne też się da podmienić, na jego podstawie!
Też grasz w KaM Remake? Podziel się tym z innymi!
Wpadłem na złotą myśl!!! Skoro da się podmieniać niektóre grafiki za pomocą programu Graphic Reader, to może inne też się da podmienić, na jego podstawie!
W każdym razie napewno jest jakiś sposób, aby zamienić pliki w grze, możemy go rozgryźć na podstawie Style Editora... I ja się postaram coś z tym fantem zrobić... kur**!
Tak odnośnie powyższej wypowiedzi... nie ma sensu wstawianie cenzury panie Gadzisławie - obraźliwa wypowiedź będzie tak samo, jakby był wyraz napisany normalnie. Rzecz jasna, lepiej byśmy tego pod gwiazdkami nie widzieli... ale postaraj się hamować na przyszłość nerwy rycerzu .
Tak odnośnie tematu, to trochę trudno będzie znaleźć w tym wszystkim możliwość zmiany grafiki, ale może methyl wiesz, w którym pliku znajdują się te grafiki z menu??
@@Khelben
Khelben pisze:Tak odnośnie powyższej wypowiedzi... nie ma sensu wstawianie cenzury panie Gadzisławie - obraźliwa wypowiedź będzie tak samo, jakby był wyraz napisany normalnie. Rzecz jasna, lepiej byśmy tego pod gwiazdkami nie widzieli... ale postaraj się hamować na przyszłość nerwy rycerzu .
A może pod gwiazdkami kryje się "de"?
I nie nazywaj mnie "panem Gadzisławem"............