Propozycje budynków, rozbudowań.
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Hmmm... no właśnie.LukY pisze:Palisada - świetny pomysł, by budowało sie jak drogi czy pola, kosztowały by 4 dechy i by było bardzo fajnieBo te czajenie sie w przesmykach jest trochę męczące
Budynek: Palisada
Koszt: 2 drewno
Palisade można by budować obok siebie. Jedna przy drugiej.
Budynek: Mur obronny
Koszt: 10 kamieni
Mury obronny można by budować tak samo jak palisade. Obok siebie...
To fajne pomysły. Tylko po 1... trzeba by zrobić odpowiednią grafike...
Po 2 animacje... po 3 włożyć cały zestaw do gry. A to póki co nie jest zbyt
możliwe. W ogóle twórcy tej gry mogli bardziej się postarać. Dać np.
szerszy wybór jednostek. Im bardziej gram w nowe misje tym bardziej
staje się to troszke monotonne! Ciągle te same budynki. Te same
jednostki. Ciekawe kiedy powstanie ten SR3 ?! Eh!
- LukY
- Użytkownik Forum
Mur to już przesada, a palisada powinna być droższa. Pomyśl tylko że z 1 deski robią winogron (dziwne to) to z 2 mają zrobić kawałek palisady?? Głupie to, najlepiej by było jakby sie wykorzystywało same kłody d 
At the end of the world
Or the last thing I see
You are never coming home
Never coming home
Or the last thing I see
You are never coming home
Never coming home
- Omnixus
- Użytkownik Forum
Ta palisada to super pomysł. A przecież drewno jest nieskończone to chyba nie ma specjalnego znaczenia ile będzie palisada kosztować.
Jakby mało kosztowała to by wszyscy robili całą bazę w palisadzie a tak to by ją z umiarem budowali gdyby była droga np. 4 pnie.
A jeśli chodzi o dodanie elementu do gry to przeciez można poprosic przez naszego administratora lub na własną rękę tych, którzy tworzą SR3
o ile go tworzą i o ile da się z nimi skontaktować. To wszystko wasze wypowiedzi. Ja je tylko do kupy poskładałem i dodałem troche od siebie.
Jakby mało kosztowała to by wszyscy robili całą bazę w palisadzie a tak to by ją z umiarem budowali gdyby była droga np. 4 pnie.
A jeśli chodzi o dodanie elementu do gry to przeciez można poprosic przez naszego administratora lub na własną rękę tych, którzy tworzą SR3
o ile go tworzą i o ile da się z nimi skontaktować. To wszystko wasze wypowiedzi. Ja je tylko do kupy poskładałem i dodałem troche od siebie.