Odpaliłem sobie Speed Hacka i włączyłem KaM... ustawiłem sobie troche do przodu (ok +5) i włączyłem misję... Jednostki bardzo zgrabnie poruszają się co daje milszy dla oka efekt. To nie jest jedyne zastosowanie... Jeżeli chcemy puścić na F8, żeby np wygrać szybciej misje taktyczna (np. żeby "wygrać z głodu") to można puścić speed hacka na +256 (max) i wcisnac F8 w KaM.... W ten sposób gra stoczy sie o wiele szybciej. Jednostki chodzą bardzo płynnie, fajnie wszystko działa. Ale można również spowolnić grę, np. żeby szybciej ustawić armię na obronę lub coś takiego. Jeżeli ktoś chciałby Speed Hacka niech pisze do mnie na PW, tutaj nie dam linku.
Też grasz w KaM Remake? Podziel się tym z innymi!
Bo piszesz o jakichś trikach, że szybciej na obronę, że można ukończyc misję taktyczną z powodu głodu przeciwników. Jak ktoś lubi "oszukiwac" lub ułatwiac sobie grę to ma domek, nie wiem po co to przyspieszanie.
Lol, sam sobie przeczysz, od kiedy w misjach taktycznych są spichrze? Zresztą może ktoś rzeczywiście sobie z grą nie radzi, a Kolega podsunął mu kolejne ułatwienie... uszanuj to.