Skup używanych plików
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Skup używanych plików
Zgubił ci się plik z oryginalną mapą kampanii lub plik ze skryptami do misji?
Możesz go ode mnie otrzymać pisząc w tym temacie!
Misje od TSK po TPR
Nie musisz już pisać nowego tematu wystarczy że napiszesz tu!
Możesz go ode mnie otrzymać pisząc w tym temacie!
Misje od TSK po TPR
Nie musisz już pisać nowego tematu wystarczy że napiszesz tu!
Ostatnio zmieniony 03 lis 2007, 08:59 przez Kamyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja też mogę pomagać innym i ty mi tego nie zabroniszHaha, to chyba do mnie niech piszą.
Odrobinę skromności...Ja tu jestem pomocniejszy człowiek
Ostatnio zmieniony 01 lis 2007, 20:00 przez Kamyk, łącznie zmieniany 3 razy.
Ja jestem egoistą? No skądże. Nie założyłem tematu specjalnie przeznaczonego dla mnie, gdzie tylko i tylko ja udzielałbym internautom pierwszej, bądź ostatniej pomocy. O tego typu rzeczy można się przecież do każdego zgłosić... ewentualnie zrobić listę osób, skorych do pomocy.
Kamyku, ależ ja niczego nie bronię
.
Kamyku, ależ ja niczego nie bronię
Tyle na ten temat? Ja chciałbym zacząć temat edycji postów... nie po to dostaliście tą możliwość, by sobie zmieniać własne wypowiedzi kiedy chcecie. I tak oto mamy powyżej - post zmieniony, post kolejny co się tyczył wypowiedzi zmienionej jest jakby już nie w temacie... Tak się nie robi, trzeba się liczyć z treścią własnych tekstów. A Wy tu jeszcze z możliwością kasowania swoich wiadomości, jak prawidłowo z edycji nie korzystacie (nie wszyscy). Edytujcie swe posty ostatnie, przedostatnie... czy pierwsze w temacie, by dodać coś z dopiskiem "edytuj", czy poprawić błędy. 
Pan Ciężka Jazda prosił o misję 12. Proszę oto ona http://rapidshare.com/files/66996178/dm ... 2.dat.html