Nowa wersja strony knights.sztab.com i forum
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
I jeszcze... czemu menu mam pod całą stroną?
A żeby nie było to wszystko - to gdzie jest moja Encyklopedia? Powiedziałeś, że dodasz...
A żeby nie było to wszystko - to gdzie jest moja Encyklopedia? Powiedziałeś, że dodasz...
Ostatnio zmieniony 26 paź 2007, 19:16 przez Kheli, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwagi:

Drobny retusz 
W "Słowie wstępu" na końcu artykułu jest niepotrzebna kropka
Może uważacie, że się czepiam, ale jestem perfekcjonistą i dręczą mnie takie szczegóły. Oczywiście uważam, że strona jest super, teraz widać, że to wszystko żyje
W uproszczeniu to żołdak na ośle. <--- Dodałbym to, zgodnie ze schematem lekkiej i ciężkiej jazdyWłóczęga bada teren na wierzchowcu, a całe jego wyposażenie stanowi topór.
Wkleiłeś dokładnie to samo wojownikowi, co barbarzyńcy i wyszło, że wojownik jest tworzony na przemian z wojownikiemWOJOWNIK to Najsilniejsza jednostka w grze, którą w ratuszu szkoli się naprzemian z wojownikiem.
W "Słowie wstępu" na końcu artykułu jest niepotrzebna kropka
Może uważacie, że się czepiam, ale jestem perfekcjonistą i dręczą mnie takie szczegóły. Oczywiście uważam, że strona jest super, teraz widać, że to wszystko żyje
- Michailoff
- Moderator
Ufff... Po roku oczekiwania! Wreszcie mamy naszą stronkę! Teraz tylko zrobić konkurs i... Prowadzić stronkę, a co? Po raz pierwszy na stronce jest opis jednostek i budynków. Zaktualizowane są już wszystkie dane. Nic, tylko sie cieszyć! Gratuluję świetnej stronki, Lucbachu i Wojbachu. Należą się wam brawa
!
Crimson (king) Michailoff
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum