Jeśli nikt nie uczestniczy to temat można zamknąć / usunąć.
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Pomysł fajny, nawet jeśli odgrzany. Nie będziemy kasować. Nie będzie tylko można obiektywnie nic ocenić, bo nie ma sztywnych zasad co do "fajności" miasta. Ale może będzie jakieś, po którego ujrzeniu wszyscy krzykną "to jest coś!".
Widze że wszyscy zapomnieli ... trudno nie wypaliło
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Ja mogę się w to zabawić w sumie. Sam podsunąłem pomysł [mimo, iż dawno], to czemu miałbym się od tak rozmyślić? Proponowałbym napisanie niedługiego regulaminu... albo dobra - długiego; ze ścisłymi zasadami. Zawarte byłyby informacje, kto ocenia i co na danym save'ie ocenia. Jak i samo "jak" ocenia - jaka jest skala ocen. Naturalnie jeżeli nie mam rywalizacji, to po co mam startować? Lubię się z kimś zmierzyć i w razie zwycięstwa, lubię otrzymywać nagrody.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2007, 00:28 przez Kheli, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo albo nie robisz dużo miejsca przy spichrzu i pierwszej gospodzie (wraz z liczbą gospód korek robi się luźniejszy), albo twoje budynki stoją w złych miejscach do siebie nawzajem (tak, złe feng shui ). Grubość drogi to sprawa trzeciorzędna, osobiście robię podwójne, ale dopiero po wybudowaniu wszystkich budynków (patrz: wciskam kamień we wszystkie "dziury" i wolne miejsca w mieście ).