No to już gruba przesada. Jak nie czytasz to się nie wypowiadaj. To, że większość z nas (w tym ja też) nie uznaje kodów to nie znaczy, żeby wypisywać takie posty. Za chwilę dojdzie do tego, że modowie będą nas karać za użycie słowa "kod" lub "cheat".
Dobra, dobra, już nie będę propagował moich subiektywnych poglądów... Widziałem jakiś inny temat od tego... Ale to w pewnym sensie też jest na temat, a bez przesady - słów zabronionych tutaj nie ma (no może oprócz wulgaryzmów).
Ja czasami kody używam ,ale tylko w misji dla jednego gracza .W innych (np: kampaniach) nie używam ,bo to nie sprawiedliwe ,ale dobrze ,że się dowiedziałem o kodach dopiero po przejściu pierwszej i drugiej kampani .Czyli jestem czysty
A co do tematu to nie ma innych kodów iż te podane na głównej stronce ,czyli domek ,literka "P" i cheat nieoficjalny
ej słuchajcie znalazłem fajny trainer do TPR dzięki któremu niektórzy mają znacznie ułatwioną grę sam probowałem działa gra była całkiem przyjemna ale zanim ustawiłem se go potrzebowałem patcha angielskiego.