Nie chcę was popędzać, ale do końca wakacji nieco ponad tydzień... Mam nadzieję, że na początku roku szkolnego, albo w drugim tygodniu nauki stronka, wraz z konkursem ruszy...
Akurat jeśli chodzi o polskie znaki to tylko przejściowy problem, bo zmienia się kodowanie i jest ok. Chodziło mi tylko o to, żeby pokazać, że panel jest i że tak wygląda.
Może mi się tylko wydaje, ale tekst troszkę bije po oczach, za to etykietki po prawej stronie komponują się dobrze. Po prostu teksturka tła jest ciut z gęsto ułożona i za mocna jak na mój gust. Ale nie czepiam się to twoja wizja .
No miło, że strona ruszy ponieważ każdy, kto szuka informacji to trafia na stronę i jak widzi brak aktualizacji to daje sobie spokój.
Lucbach musiał się pochwalić swoim panelem administracyjnym, którego i tak nikt nie będzie widział . I te słynne jego słowa: "czy to nie zrobi podziału między - my i oni?". Jasne, że robi to podział Lucbachu ^^.
Idziesz lucbach w dobrym kierunku, tylko nie czuję tego klimatu, jaki poczułem wchodząc na nowe forum. Niezbyt wygląda mi to... jakby to nazwać? Elastycznie, płynnie, majestatycznie, gładko, giętko i klimatycznie. Takie jest moje zdanie. Odczuwam raczej sztywność, prostotę i brak wyrazu.
Dzięki ogromne za komentarze . Oddycham z ulgą po krytyce, bo nikt tego nie będzie widział oprócz administratorów. Ufff . Założenie jest takie, że miało być prosto i przejrzyście.
Nie wrzucę jeszcze screena nowej strony, ale powiem, że tekstura jest ta sama, tylko uwaga: zajmuje jedynie to, co jest naokoło strony, nie jest tłem dla tekstu.