Precz z kodami !!! Nie obchodzą nas Wasze wyniki z kodami. To żaden popis. Kody są żałosne. Po za tym beznadziejnie się gra jak dodaje wszystkiego po 10. Bezsens. Skończcie z kodami, przejdźcie K&M bez nich !!! Też se mogę wpisać w każdej misji "domek" i zaznaczyć konika, i powiedzieć, że przeszedłem grę. Ale nie przeszedłem - bo do takiego miana potrzebne są dwie rzeczy. Ukończenie wszystkich misji i czystość. Nie ma jednego bez drugiego !!! Nie ma satysfakcji. Skończcie z kodami, precz z kodami !!!
Ten temat jest według mnie żałosny, po co się wtrącać w cudze sprawy? Jeśli ktoś chce sobie grać na kodach to niech to robi, ale co wam do tego. Cheaterzy w ten sposób sami się oszukują i niech sami sobie z tym radzą.
Hmmm... Gra z kodami jest nudna. Gra z przewagą nowych jednostek i budynków jest nieuczciwa. Ale temu drugiemu można zapobiec edytując skrypty misji tak, by wróg miał te budynki (chodzi tu głównie o ratusz). Ot, me zdanie.
Ja nie wiem czy taki ratusz, by tylko wroga nie osłabił. No, bo to się nie opłaca. Kto zresztą z nas używa ratusz? A chata rybacka to szkoda gadać: równie dobrze można zbudować winnicę (inna sprawa, że trzeba zapłacić deski za pola, ale za to wino możemy wyrabiać w nieskończoność).