Knights and Merchants 3: The Warriors Shadow
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michailoff
- Moderator
To zaśmiecanie z czystej złośliwości... Kolejny dzieciak neo, dla którego miejsca być nie powinno... Od początku wiadomo było, że z nas se żartuje... Żadna szanująca się firma nie związana z KaM (jak Codemasters) nie podjęłaby się tego projektu bez wiedzy Joymanii, a szkoda (Już bym prędzej uwierzył że Blue Byte (Settlers), albo ci od Cultures (chyba Funatics, ale głowy nie dam) się nowym KaM zajmuje). A za taką zniewagę proponuję, aby Lucbach osobiście wymierzył mu karę
Dożywotniego bana z blokadą IP na miejscu (to tylko taka mała sugestia, nie brać jej dosłownie). Po tym, jak se kolo, co się alonso zowie splamił reputację, to mu nie wierzcie w ani jedno słowo. Może mi jeszcze powie, że to Blizzard się nowym KaM zajmuje? Albo EA, Ubisoft i wiele, wiele innych wielkich branży? Może jeszcze wciśnie mi kit, że organizuje wielki turniej KaM? Nie, ja mu już nie wierzę w ani jedno słowo. Musiałby coś bardzo wiele zrobić, żeby wrócić do naszej braci rycerskiej (do której to braci należą zarówno wielcy pałacowi rycerze (paladyni, czyli zarząd forum), jak i ci skromniejsi rycerze)... Powiem jedno - ten żart alonsa to czysty spam, nic więcej. Ale temat może zostać. Zablokowany, ale może. Może też być przeniesiony do gawęd (dyskusja nie na temat)... Dlaczego? Bo dyskusja się dosyć burzliwa tu toczyła...
Crimson (king) Michailoff
- The Dark Lord
- Użytkownik Forum
- The Dark Lord
- Użytkownik Forum