Knights and Merchants 3: The Warriors Shadow

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Setnik
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Setnik »

Eeee chała :evil: Choć z drugiej storny zart, żartem a 5 stron juz zapisalismy :lol: Przynajmniej cos się dzieje :) :lol:
alonso
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: alonso »

Hmmm... w takim razie ja tu se będe pisać posty o nowej części KaM i potem dodawać Screeny z gry co ma wyjść a ci co nie wieżą że będzie KaM umuwmy się żeby nie pisali bo śmiechuwarte i Teraz podaje 3 Zasady:
1.Nie Prosić po Email do Firmy bo mam nikomu nie podawać! Jasne
2.Jak ktoś będzie Upierdliwy to go blokuje Automatycznie
3.Jak chcecie żeby było coś w nowej części pisać do mnie i ja to wyśle.

To tak żeby nie było xD
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

alonso pisze:1.Nie Prosić po Email do Firmy bo mam nikomu nie podawać! Jasne

Przeważnie e-maile do firm i korporacji winny być oficjalnie podawane, zatem to, że zamierzasz przed nami maila ukryć bo "nie możesz podawać" nie jest niczym innym, niż zwykłym kłamstwem. Podniecasz się, że wszedłeś w posiadanie ich adresu i nie chcesz nikomu go dać, bo podoba Ci się bycie pośrednikiem pomiędzy nimi, a nami. Ale Twój kres jest iście blisko bo z takim podejściem ludziska wręcz Tobie nie będą chcieli wierzyć, a wystarczy poszperać sobie w googlach by znaleźć setki stron między innymi z tą właśnie firmą. Znajdzie się z nimi kontakt i jesteś załatwiony na cacy. I żaden klakier się już tutaj nie znajdzie i nie będzie na bierząco śledzić tych steków bzdur. Albo jesteś przewodniczącym całego projektu jakimś i jako jedyna osoba na świecie wiesz coś o "KaM: The Warrior Shadow", albo po prostu łżesz, bo nigdzie w internecie na podobny tytuł się nie natknąłem. A kolejna bzdurą by było, gdyby owa firma tworzyła takowe projekty potajemnie. Joymania i ta druga firma z pewnością na swoich stronach głównych zamieściłyby wiadomość o kontynuacji ich gier. Tak to po prostu się w XXI wieku robi i nie wmówisz MI, że tak nie jest. :)
Ostatnio zmieniony 24 lip 2007, 18:24 przez Kheli, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
eks
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: eks »

alonso pisze:Hmmm... w takim razie ja tu se będe pisać posty o nowej części KaM i potem dodawać Screeny z gry co ma wyjść a ci co nie wieżą że będzie KaM umuwmy się żeby nie pisali bo śmiechuwarte i Teraz podaje 3 Zasady:

To tak żeby nie było xD
Dobrze alonso poczekamy jak będzie info a info chyba ma być w przyszłym tygodniu tak?Chyba tak,bo tak pisałeś.Więc zobaczymy info,screeny uwierzymy.
Awatar użytkownika
FootFighter
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: FootFighter »

Khelben pisze:
Kamyczek pisze:Dobrze że filmiki poprawią bo te stare takie jakieś drętwe były :glupek:

Jak na rok 1997, były prawieże wybitne.
krzysiek_000 pisze:A jak ich zapytać o to? Przez gg, czy email?
Tak, tak - iście genialnym pomysłem jest pogadanie z nimi przez gadu-gadu ;). Najlepiej zaproś ich jeszcze na forum i na herbatkę. Napewno nie odmówią...
Lucbaszysko pisze:A kto pierwszy zwrócił mi na to uwagę? The Knight, webmaster knightsandmerchants.de.
Lucbach jemu chodzilo, ze ja napisalem ze to raczej bujda z tym co alosno wypisuje...
ps. Moderator poprawia bledy czyjes, ale juz nie jest w stanie poprawic swoich.

EDIT
alonso pisze:Hmmm... w takim razie ja tu se będe pisać posty o nowej części KaM i potem dodawać Screeny z gry co ma wyjść a ci co nie wieżą że będzie KaM umuwmy się żeby nie pisali bo śmiechuwarte i Teraz podaje 3 Zasady:

To tak żeby nie było xD
Pisz co Ci się żywnie podoba 14latku.

1. custservice@codemasters.com
2. jestes dzieckiem neo i niby jak ktoś mogłby powierzyć coś takiemu niekompetenemu dzieciakowi jak ty, jesli blokuje potencjalnych klientów ? stary w łeb sie j*****.
3. wyslesz ? tak i w ogole ktos to uwzgledni ? chociaz nie w Fake/Fantom grach mona wiele rzeczy rzucic : )
Banned User
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Hej ludzie mam dobrą wiadomość! Lada moment wyjdzie KaM:Krew i Flaki. Będzie to dodatek do tej wspaniałej gry. Microsoft ma się zająć tworzeniem Krwi i Flaków. Będą nowe jednostki takie jak: komandosi czy ninja. Ja mam zająć się reklamowaniem dodatku na tym forum, a poprosił mnie o to sam Bill Gates.
Widzisz alonso. Każdy tak potrafi.
Awatar użytkownika
eks
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: eks »

E-maila już wysłałem do Codemasters teraz muszę tylko czekać na ich odpowiedź,i jeśli napiszą,że nic nie wiedzą o tej grze to tu nasz kolega alonso ładnie wtopi.
Awatar użytkownika
Setnik
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Setnik »

Jesli alonso kłamie to juz teraz nawet tu nie zajrzy :lol:
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Mam nadzieję że to jednak nie jest żart :smutny:
alonso
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: alonso »

Oficjalna premiera otwrarcia strony KaM 3 już za 2 dni o godzinie 13.00 zostanie na forum podany link
Odpowiedz