jaki kolor w grze lubicie najbardziej
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Czerwony jest chyba najlepszy do zniesienia (czy to tylko kwestia przyzwyczajenia, hm?), ale z niedostępnych śmiertelnikowi w potyczce z komputerem najbardziej lubię zielony i ten "barbarzyński".
A propos ukrywania się, o którym wspomniał post wyżej Warlike: ciężko się gra na przykład z czarnym przeciwnikiem, kiedy na mapie jest dużo złóż węgla...
A propos ukrywania się, o którym wspomniał post wyżej Warlike: ciężko się gra na przykład z czarnym przeciwnikiem, kiedy na mapie jest dużo złóż węgla...
lucbach,
administrator knights.sztab.com
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
O tak, dlatego skrzętnie odkrywam zawsze całą mapę - centymetr po centymetrze
.
W tej misji możesz być różowym osadnikiem.
Warlike pisze:Zielony tak mi się podoba, że spokojnie bym go wybrał.
(...)
W tej misji możesz być różowym osadnikiem.
lucbach,
chodzi o gre w multiplayerze a jeśli chodzi o mnie to żółty dlatego że każda jednostka wygląda w nim jakby była skompana w złocie. a zielony i czarny bo jednostki tego koloru (podobnie jak żółty) można ustawić w takich miejscach na mapiePachołek4 pisze:Zdecydowanie Czerwony- W grze nie mam wyboru muszę grać czerwonym tylko wróg ma inne barwy a my akurat czerwony więc dlatego CZERWONY
żółty-piaski
zielony-trawa
czarny-zoża węgla najlepiej jak najbogatsze xD
ustawiając na wybranych pozycja na mapie strategicznej są nie do zauważenia więc najlepiej wybierać kolor najbardziej praktyczny na mapie
,,Moją zbroją jest pogarda"